tkankan Kilopat Katılım 26 Ağustos 2017 Mesajlar 121 Daha fazla Sistem Özellikleri Apple MacBook Pro M2 2022 13.3" 8G 256GB Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2019 #1 Arasındaki farklar nelerdir ? Ekran kartı driverı olmadığından ötürü High Sierra kurdum fakat herhangi bir macOS uygulamasını kullanamayacak mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ağustos 2019
Arasındaki farklar nelerdir ? Ekran kartı driverı olmadığından ötürü High Sierra kurdum fakat herhangi bir macOS uygulamasını kullanamayacak mıyım?
Çözüm MF 12 Ağustos 2019 Mojave ile gelen yenilikler: OS - macOS Tahoe Yeni bir tasarıma sahip macOS Tahoe, aygıtlar arasında akıcı bir şekilde çalışmanın yeni yollarını ve üretkenliğe hız katacak yeni özellikler sunuyor. www.apple.com tkankan dedi: Ekran kartı driverı olmadığından ötürü High Sierra kurdum fakat herhangi bir macOS uygulamasını kullanamayacak mıyım? Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey yok. Kartın Mojave sürücüsü yoksa High Sierra ile de macOS'in tüm özelliklerinden faydalanabilirsiniz.
Mojave ile gelen yenilikler: OS - macOS Tahoe Yeni bir tasarıma sahip macOS Tahoe, aygıtlar arasında akıcı bir şekilde çalışmanın yeni yollarını ve üretkenliğe hız katacak yeni özellikler sunuyor. www.apple.com tkankan dedi: Ekran kartı driverı olmadığından ötürü High Sierra kurdum fakat herhangi bir macOS uygulamasını kullanamayacak mıyım? Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey yok. Kartın Mojave sürücüsü yoksa High Sierra ile de macOS'in tüm özelliklerinden faydalanabilirsiniz.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 12 Ağustos 2019 #2 Mojave ile gelen yenilikler: OS - macOS Tahoe Yeni bir tasarıma sahip macOS Tahoe, aygıtlar arasında akıcı bir şekilde çalışmanın yeni yollarını ve üretkenliğe hız katacak yeni özellikler sunuyor. www.apple.com tkankan dedi: Ekran kartı driverı olmadığından ötürü High Sierra kurdum fakat herhangi bir macOS uygulamasını kullanamayacak mıyım? Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey yok. Kartın Mojave sürücüsü yoksa High Sierra ile de macOS'in tüm özelliklerinden faydalanabilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
Mojave ile gelen yenilikler: OS - macOS Tahoe Yeni bir tasarıma sahip macOS Tahoe, aygıtlar arasında akıcı bir şekilde çalışmanın yeni yollarını ve üretkenliğe hız katacak yeni özellikler sunuyor. www.apple.com tkankan dedi: Ekran kartı driverı olmadığından ötürü High Sierra kurdum fakat herhangi bir macOS uygulamasını kullanamayacak mıyım? Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey yok. Kartın Mojave sürücüsü yoksa High Sierra ile de macOS'in tüm özelliklerinden faydalanabilirsiniz.