16 Haziran tarihinde Molecule PC'den almış olduğum DA-M1 hazır sistemi tarafıma ulaştıktan sonra cihazın sürekli çöktüğü şikayeti ile firmaya ulaştım ve geri gönderirsem sorunu çözeceklerini söylediler. 21 Temmuz tarihinde cihazı gönderdim ve ayın 23'ü gibi ellerine ulaşmış oldu yaklaşık 1 hafta sonra nedir ne değildir diye tekrar aradım ve kontrol sürecinde olduğunu 20 iş günü yasal süreç olmasından kaynaklı belirtilen iş günü içerisinde geri dönüş yapılacağı söylendi tarihler Ağustos ayının ilk haftasını gösterdiğinde tekrar aradım firmayı ve sorunun ne olduğunu öğrenmeye çalıştım test aşamasında işte işlemci değişecek ekran kartı üretici firmaya gönderildi gibi şeyler söylendi ve haftaya tekrar arayın dendi bugün 19 Ağustos, firmayı aradım ve ne olduğunu sordum dalga geçer gibi ilk söyledikleri şeyi söylediler -test sürecinde ! Firmaya belirttim 29 Ağustos'da yurt dışına çıkacağımı hadi onu geçtim o benlik bir sorun 20 iş günü yasal süreç ise neden hala cihazım elime ulaşmadı 15 dakika sonra tekrar aradım iade etmek istediğimi söyledim ve ilgilenen arkadaşımız burada değil pazartesi günü arayın dediler pazartesi arayacağım ve iade etmek istediğimi söyleyeceğim eğer iade almazlar ise yasal yollar yardımıyla firmayla iletişime geçeceğim...