Çözüldü Molecule Neon-S1 alınır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Raptor3

Femtopat
Daha fazla  
Hocam ben ya bu kasayı alıp 1-2 ay idare edip sonra sağlam bir ekran kartı alacağım ya da alamayacağım hiçbir şey. Olur mu sizce?

(Evkur zorunlu)

Nakit olarak alamaz mısınız? 5000 TL'ye çok daha iyisi toplanır. Ürünlerin markaları bile yazmıyor.

Ya tamam hocam kapatıyorum ben konuyu bir yere varamayacağız belli ki.
Nakit olarak alamaz mısınız? 5000 TL'ye çok daha iyisi toplanır. Ürünlerin markaları bile yazmıyor.
Ya tamam hocam kapatıyorum ben konuyu bir yere varamayacağız belli ki.

Evkur'dan Neon S-1 Aldım Kasa Güzel Kullanıyorum Cogu Oyunu Cok Rahat Oynuyorum Fiyat ve Bütçe Olarak'da uygun bence Anakart 3200 Mhz Destekliyor Ramlarde 8 GB 3200 Mhz Tam Veriyor Yayın Yaparken Herhangi bir drop yemiyorum cok rahat kullanılabilir
Kasa'nın Aynısını Kullanıyorum Molocule Gaming Ait Evkur' Özel Kasa Satıyor Firma Sahibi Molocule Gaming

Neon S-1
gigabayt 450m 3200mhz
8 gb ram 3200 mhz
Rx550 4 GB 128 Bit ekran kartı
Sandisk 480 gb sdd
Amd Ryzen 5 3500 X 6 CPU
İşlemci fanlı ekran akrtı fanlı onde 3 tane ledli fan var bir de arka dan dışarı cıkan fan var toplam 6 fanlı

'Kasayı Ev Kurdan Aldım Alırken Ev kur olup olmadıgına takmadım firmanın üretici molocule gaming Kasanın Suan İtopya'da Toplamaya Kalktınızız 6.200 Buluyor Ben Aldımda 4500 tl aldım
İşlemci Yeni Nesil İşlemci Ekran Kartı Cogu Oynu Oynatıryor Pub orta ayarldan 40 fps gta 5 full hd sabit 70-80 Lolde full hd 150-20 arası voloda sabit +140 Yani Gerçekten Güzel Kasa Ekran Kartı Değiştirelebilir RX 570-580 Alınabilir Ama Molocule Gaming Ucuz Satıyor İşlemciden kısıp ekran kartıan veriyor gibi gibi ondan Alınabilir

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı