DreamTR Femtopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #1 Selamlar öncelikle (Carbon v1 – MoleculePC) bu bilgisayar 29 ara 2020 bu tarihte PC Hocası tarafından YouTube kanalına yüklendi, alan varsa güvenilir mi? Tam karar veremedim yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ocak 2021
Selamlar öncelikle (Carbon v1 – MoleculePC) bu bilgisayar 29 ara 2020 bu tarihte PC Hocası tarafından YouTube kanalına yüklendi, alan varsa güvenilir mi? Tam karar veremedim yardımcı olur musunuz?
Berkay058 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 1.417 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #2 Güvenilirlikten kastınız nedir? Artı 0 Eksi
rasgelekullanici35 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.080 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #3 Güvenilir ancak sistem alınmaz. Pollux 3T-10 - Game Garaj Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com Artı 0 Eksi
Güvenilir ancak sistem alınmaz. Pollux 3T-10 - Game Garaj Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com
bykabus98 Picopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 106 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknik Servis 4 Ocak 2021 #4 Bu fiyata daha güvenilir sitelerde böyle sistemler var. Artı 0 Eksi
KS KS DreamTR Femtopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #5 bykabus98 dedi: Bu fiyata daha güvenilir sitelerde böyle sistemler var. Genişletmek için tıkla... örnek atabilirmisin acaba rica etsem rasgelekullanici35 dedi: Güvenilir ancak sistem alınmaz. Pollux 3T-10 - Game Garaj Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Sistem neden alınmaz çokmu kötü yani fena değil gibi ? rasgelekullanici35 dedi: Güvenilir ancak sistem alınmaz. Pollux 3T-10 - Game Garaj Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Sistem neden alınmaz çokmu kötü yani fena değil gibi ? Berkay058 dedi: Güvenilirlikten kastınız nedir? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı almayı düşünüyorum ama sitede herhangi bir yorum vs yok Artı 0 Eksi
bykabus98 dedi: Bu fiyata daha güvenilir sitelerde böyle sistemler var. Genişletmek için tıkla... örnek atabilirmisin acaba rica etsem rasgelekullanici35 dedi: Güvenilir ancak sistem alınmaz. Pollux 3T-10 - Game Garaj Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Sistem neden alınmaz çokmu kötü yani fena değil gibi ? rasgelekullanici35 dedi: Güvenilir ancak sistem alınmaz. Pollux 3T-10 - Game Garaj Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Sistem neden alınmaz çokmu kötü yani fena değil gibi ? Berkay058 dedi: Güvenilirlikten kastınız nedir? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı almayı düşünüyorum ama sitede herhangi bir yorum vs yok
Hababam38 Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 309 5 Ocak 2021 #6 Argon YN535206 – MoleculePC moleculepc.com Bir arkadaşım bunu almıştı, psu markasını yazmamışlar ama fsp hydro serisinden olduğunu hatırlıyorum. Problemsiz kullanıyordu en son Artı 0 Eksi
Argon YN535206 – MoleculePC moleculepc.com Bir arkadaşım bunu almıştı, psu markasını yazmamışlar ama fsp hydro serisinden olduğunu hatırlıyorum. Problemsiz kullanıyordu en son
timur st Picopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #7 Hababam38 dedi: Argon YN535206 – MoleculePC moleculepc.com Bir arkadaşım bunu almıştı, psu markasını yazmamışlar ama fsp hydro serisinden olduğunu hatırlıyorum. Problemsiz kullanıyordu en son Genişletmek için tıkla... bende bunu almayı düşünüyorum sizce alayımmı bi arkadaşınıza söylerseniz Artı 0 Eksi
Hababam38 dedi: Argon YN535206 – MoleculePC moleculepc.com Bir arkadaşım bunu almıştı, psu markasını yazmamışlar ama fsp hydro serisinden olduğunu hatırlıyorum. Problemsiz kullanıyordu en son Genişletmek için tıkla... bende bunu almayı düşünüyorum sizce alayımmı bi arkadaşınıza söylerseniz
Hababam38 Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 309 7 Ocak 2021 #8 timur st dedi: bende bunu almayı düşünüyorum sizce alayımmı bi arkadaşınıza söylerseniz Genişletmek için tıkla... Görüşmüyorum artık ama en son memnundu Artı 0 Eksi
timur st dedi: bende bunu almayı düşünüyorum sizce alayımmı bi arkadaşınıza söylerseniz Genişletmek için tıkla... Görüşmüyorum artık ama en son memnundu