TEcnobooom Hectopat Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2016 #1 Arkadaşlar kasama molex bağlantılı fan alacağım. Bir sorun teşkil eder mi? Frisby FCL-F12C Şeffaf Kasa Fanı (12cm Fan 4xMavi Led) Fiyatı
Arkadaşlar kasama molex bağlantılı fan alacağım. Bir sorun teşkil eder mi? Frisby FCL-F12C Şeffaf Kasa Fanı (12cm Fan 4xMavi Led) Fiyatı
limoon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2015 Mesajlar 1.490 Makaleler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2016 #2 Frisby almayın, aldırmayın.
C caner22k Hectopat Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2016 #3 Akasa Classic 12cm Sessiz Siyah Kasa Fanı (AK-DFS122512L) Fiyatı Varsın LED ışığı olmasın, bunu almanız daha iyi olur; en azından anakart üzerinden hızını kontrol edebilirsiniz.
Akasa Classic 12cm Sessiz Siyah Kasa Fanı (AK-DFS122512L) Fiyatı Varsın LED ışığı olmasın, bunu almanız daha iyi olur; en azından anakart üzerinden hızını kontrol edebilirsiniz.
swatcyp Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2015 Mesajlar 1.446 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2016 #4 TEcnobooom dedi: Arkadaşlar kasama molex bağlantılı fan alacağım. Bir sorun teşkil eder mi? Frisby FCL-F12C Şeffaf Kasa Fanı (12cm Fan 4xMavi Led) Fiyatı Genişletmek için tıkla... Ben teknobiyotik.com 'dan 12cm lik aerocool 3 tane kasa fanı almıştım. Molex bağlantı uçlarıyla geliyolar. Memnunum. Kabloları da yeterince uzundu.
TEcnobooom dedi: Arkadaşlar kasama molex bağlantılı fan alacağım. Bir sorun teşkil eder mi? Frisby FCL-F12C Şeffaf Kasa Fanı (12cm Fan 4xMavi Led) Fiyatı Genişletmek için tıkla... Ben teknobiyotik.com 'dan 12cm lik aerocool 3 tane kasa fanı almıştım. Molex bağlantı uçlarıyla geliyolar. Memnunum. Kabloları da yeterince uzundu.
50050 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2015 Mesajlar 1.328 Makaleler 9 Çözümler 4 23 Nisan 2016 #5 COOLER MASTER SİCKLEFLOW 120MM KIRMIZI LED SESSİZ FAN Size bunu öneriyorum. Şu anda kullanmaktayım.
TEcnobooom Hectopat Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2016 #6 limoon dedi: Frisby almayın, aldırmayın. Genişletmek için tıkla... caner22k dedi: Akasa Classic 12cm Sessiz Siyah Kasa Fanı (AK-DFS122512L) Fiyatı Varsın LED ışığı olmasın, bunu almanız daha iyi olur; en azından anakart üzerinden hızını kontrol edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... swatcyp dedi: Ben teknobiyotik.com 'dan 12cm lik aerocool 3 tane kasa fanı almıştım. Molex bağlantı uçlarıyla geliyolar. Memnunum. Kabloları da yeterince uzundu. Genişletmek için tıkla... 50050 dedi: COOLER MASTER SİCKLEFLOW 120MM KIRMIZI LED SESSİZ FAN Size bunu öneriyorum. Şu anda kullanmaktayım. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar ceza yedim dönemedim kusura bakmayın. Ben bu fandan 2 tane alacağım yan kapağa takacağım, amaç custom ürün hakkındaki yorumlar'da güzel sizce alınmaz mı ? Molex hakkında bilgim yok, molex bir sorun çıkartır mı ? Son düzenleme: 24 Nisan 2016
limoon dedi: Frisby almayın, aldırmayın. Genişletmek için tıkla... caner22k dedi: Akasa Classic 12cm Sessiz Siyah Kasa Fanı (AK-DFS122512L) Fiyatı Varsın LED ışığı olmasın, bunu almanız daha iyi olur; en azından anakart üzerinden hızını kontrol edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... swatcyp dedi: Ben teknobiyotik.com 'dan 12cm lik aerocool 3 tane kasa fanı almıştım. Molex bağlantı uçlarıyla geliyolar. Memnunum. Kabloları da yeterince uzundu. Genişletmek için tıkla... 50050 dedi: COOLER MASTER SİCKLEFLOW 120MM KIRMIZI LED SESSİZ FAN Size bunu öneriyorum. Şu anda kullanmaktayım. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar ceza yedim dönemedim kusura bakmayın. Ben bu fandan 2 tane alacağım yan kapağa takacağım, amaç custom ürün hakkındaki yorumlar'da güzel sizce alınmaz mı ? Molex hakkında bilgim yok, molex bir sorun çıkartır mı ?