YasarPK Hectopat Katılım 24 Şubat 2018 Mesajlar 904 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 15 Nisan 2020 #1 Diğer Bilgisayar Bileşeni Modelleri ve Fiyatları - n11 Diğer ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Diğer çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Arkadaşlar bende bu üründen var ama 2'si 12V diğer 2'si 5V. Ben bu girişlere ne tür fanlar takabilirim uygun olanlarından? Anakartım: B450M S2H Son düzenleyen: Moderatör: 15 Nisan 2020
Diğer Bilgisayar Bileşeni Modelleri ve Fiyatları - n11 Diğer ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Diğer çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Arkadaşlar bende bu üründen var ama 2'si 12V diğer 2'si 5V. Ben bu girişlere ne tür fanlar takabilirim uygun olanlarından? Anakartım: B450M S2H
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.839 Makaleler 14 Çözümler 127 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 15 Nisan 2020 #2 Onun yerine bunu almanızı öneririm: Akasa Beşli PWM Otomatik Fan Kontrollü Fan Çoklayıcı Flexa Kablo (AK-CBFA03-45) | Teknobiyotik bu sayede gücü Molex kablosundan alır, ancak PWM kontrolü yapabilirsiniz. Yani fanınınızın hızını falan ayarlamanıza imkan tanır. Şu anda ben de Akasa çoklayıcıyı kullanıyorum ve memnunum, eğer RGB fanlarınız yok ise alabilirsiniz.
Onun yerine bunu almanızı öneririm: Akasa Beşli PWM Otomatik Fan Kontrollü Fan Çoklayıcı Flexa Kablo (AK-CBFA03-45) | Teknobiyotik bu sayede gücü Molex kablosundan alır, ancak PWM kontrolü yapabilirsiniz. Yani fanınınızın hızını falan ayarlamanıza imkan tanır. Şu anda ben de Akasa çoklayıcıyı kullanıyorum ve memnunum, eğer RGB fanlarınız yok ise alabilirsiniz.
YasarPK Hectopat Katılım 24 Şubat 2018 Mesajlar 904 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 15 Nisan 2020 #3 Motionless IN White dedi: Onun yerine bunu almanızı öneririm: Akasa Beşli PWM Otomatik Fan Kontrollü Fan Çoklayıcı Flexa Kablo (AK-CBFA03-45) | Teknobiyotik bu sayede gücü Molex kablosundan alır, ancak PWM kontrolü yapabilirsiniz. Yani fanınınızın hızını falan ayarlamanıza imkan tanır. Şu anda ben de Akasa çoklayıcıyı kullanıyorum ve memnunum, eğer RGB fanlarınız yok ise alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... elimde gösterdiğimden zaten var sadece şeyi soruyorum buna uygun nasıl fan alabilirim sadece rgbsi olsun çalışsın yeter kontrol etmekte istemiyorum
Motionless IN White dedi: Onun yerine bunu almanızı öneririm: Akasa Beşli PWM Otomatik Fan Kontrollü Fan Çoklayıcı Flexa Kablo (AK-CBFA03-45) | Teknobiyotik bu sayede gücü Molex kablosundan alır, ancak PWM kontrolü yapabilirsiniz. Yani fanınınızın hızını falan ayarlamanıza imkan tanır. Şu anda ben de Akasa çoklayıcıyı kullanıyorum ve memnunum, eğer RGB fanlarınız yok ise alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... elimde gösterdiğimden zaten var sadece şeyi soruyorum buna uygun nasıl fan alabilirim sadece rgbsi olsun çalışsın yeter kontrol etmekte istemiyorum
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.839 Makaleler 14 Çözümler 127 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 15 Nisan 2020 #4 Molex ile çalışan fan alabilirsiniz. Elinizdeki kontrolcü fan hızını ayarlamanıza imkan tanıyor.
YasarPK Hectopat Katılım 24 Şubat 2018 Mesajlar 904 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 17 Nisan 2020 #5 Motionless IN White dedi: Molex ile çalışan fan alabilirsiniz. Elinizdeki kontrolcü fan hızını ayarlamanıza imkan tanıyor. Genişletmek için tıkla... evet ben fan aldım ama psudan gelen kabloya bağladım anakarta nasıl bağlarım bilmiorum psu ile bağlanınca hız ayarlanmıyormuş sanrım
Motionless IN White dedi: Molex ile çalışan fan alabilirsiniz. Elinizdeki kontrolcü fan hızını ayarlamanıza imkan tanıyor. Genişletmek için tıkla... evet ben fan aldım ama psudan gelen kabloya bağladım anakarta nasıl bağlarım bilmiorum psu ile bağlanınca hız ayarlanmıyormuş sanrım
ersin97 Hectopat Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 258 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine mühendisi 19 Nisan 2020 #6 Motionless IN White dedi: Onun yerine bunu almanızı öneririm: Akasa Beşli PWM Otomatik Fan Kontrollü Fan Çoklayıcı Flexa Kablo (AK-CBFA03-45) | Teknobiyotik bu sayede gücü Molex kablosundan alır, ancak PWM kontrolü yapabilirsiniz. Yani fanınınızın hızını falan ayarlamanıza imkan tanır. Şu anda ben de Akasa çoklayıcıyı kullanıyorum ve memnunum, eğer RGB fanlarınız yok ise alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Attığınız Akasa çoklayıcıya RGB fanlar bağlanamıyor mu? RGB fanlar o çoklayıcı ile yönetilemez mi? Bir de bağlantısını soracağım. Molex kablosunu güç kaynağına, 4pin bağlantısını da anakarta yapıp mı kullanıyoruz?
Motionless IN White dedi: Onun yerine bunu almanızı öneririm: Akasa Beşli PWM Otomatik Fan Kontrollü Fan Çoklayıcı Flexa Kablo (AK-CBFA03-45) | Teknobiyotik bu sayede gücü Molex kablosundan alır, ancak PWM kontrolü yapabilirsiniz. Yani fanınınızın hızını falan ayarlamanıza imkan tanır. Şu anda ben de Akasa çoklayıcıyı kullanıyorum ve memnunum, eğer RGB fanlarınız yok ise alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Attığınız Akasa çoklayıcıya RGB fanlar bağlanamıyor mu? RGB fanlar o çoklayıcı ile yönetilemez mi? Bir de bağlantısını soracağım. Molex kablosunu güç kaynağına, 4pin bağlantısını da anakarta yapıp mı kullanıyoruz?