Selamlar, MSI Mag Forge 100M Kasa kullanıyorum. Kasamda 2 adet RGB 4 pinli fan mevcut fakat anakartta 1 adet SYS_FAN girişi olduğu için arka taraftaki egzoz fanı takabildim sadece. Forumda yaptığım araştırmaya göre sanırım anakart için en sağlıklısı Molex fan çoklayıcı almak oluyor. Uygun fiyatlı fiyat performans diyebileceğimiz en az üç girişli Molex fan çoklayıcı önerir misiniz?
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
www.gittigidiyor.com
Gücü molex soket üzerinden, fan devrini anakart tarafından sağlıyor.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
www.gittigidiyor.com
Gücü molex soket üzerinden, fan devrini anakart tarafından sağlıyor.
Alfais 4354 Flexa P5 5 Port Çıkışlı Pwm Fan Çoklayıcı Çoğaltıcı 4 2 Pin Splitter Kablosu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
ty.gl
Neden bu kablo çünkü hem 4 pin kontrolcü hem de Molex var. Yani gücü PSU'dan kontrolü anakarta yapacağım. Anakarta o kadar fan yüklemek istemedim. Üste ilave fan alacağım.