F Fakhir Centipat Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2019 #1 8 Pinli Molex alalı bir ay olmadan yandı. Kaliteli Molex nereden bulabilirim. Bu arada ekran kartım RX 580 Nitro + OC. Bunu yapan oyun RDR2. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Aralık 2019
8 Pinli Molex alalı bir ay olmadan yandı. Kaliteli Molex nereden bulabilirim. Bu arada ekran kartım RX 580 Nitro + OC. Bunu yapan oyun RDR2.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.638 Makaleler 21 Çözümler 97 6 Aralık 2019 #2 Yeni güç kaynağı alarak sorunu çözebilirsin. Kablolarla uğraşmaya devam edersen bu sefer ekran kartını yakabilirsin.
Yeni güç kaynağı alarak sorunu çözebilirsin. Kablolarla uğraşmaya devam edersen bu sefer ekran kartını yakabilirsin.
Astrous Decapat Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 295 6 Aralık 2019 #3 Fakhir dedi: 8 Pinli Molex alalı bir ay olmadan yandı. Kaliteli Molex nereden bulabilirim. Bu arada ekran kartım RX 580 Nitro + OC. Bunu yapan oyun RDR2. Eki Görüntüle 469347 Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bendede oldu biraz kaliteli kablo arayabilirsin yada @FalconPolat hocamın dediği gibi psu değişebilrsin sahsen ben ekran kartımı değişecektim zaten biraz intel hd ile kullandım sonra 1050 ti ile rahatça kullandım.
Fakhir dedi: 8 Pinli Molex alalı bir ay olmadan yandı. Kaliteli Molex nereden bulabilirim. Bu arada ekran kartım RX 580 Nitro + OC. Bunu yapan oyun RDR2. Eki Görüntüle 469347 Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bendede oldu biraz kaliteli kablo arayabilirsin yada @FalconPolat hocamın dediği gibi psu değişebilrsin sahsen ben ekran kartımı değişecektim zaten biraz intel hd ile kullandım sonra 1050 ti ile rahatça kullandım.