f3turan Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.591 Çözümler 24 Yer Street Ball Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2020 #1 Çok duydum fakat bilmiyorum hala ne demek olduğunu. Merak ettim bende. Soru başlıkta.
memorishy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 2.063 Makaleler 19 Çözümler 16 Yer Giuseppe Meazza 1 Temmuz 2020 #11 EmirkaanBulat dedi: Eski tip ide HDD lerin güç kablosu. Genişletmek için tıkla... PATA'dan mı bahsediyorsunuz? Yanlış söylediysem cahilliğime verin lütfen. Artı 0 Eksi
EmirkaanBulat dedi: Eski tip ide HDD lerin güç kablosu. Genişletmek için tıkla... PATA'dan mı bahsediyorsunuz? Yanlış söylediysem cahilliğime verin lütfen.
UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 1 Temmuz 2020 #12 @zKEBAB Bu kablo olmasa dönüştürücü alıp SYS_FAN girişlerinden birine bağlarız. Bence daha iyisi yapılabilirdi bu kablonun. Çok eski ve takması zor. Artı 0 Eksi
@zKEBAB Bu kablo olmasa dönüştürücü alıp SYS_FAN girişlerinden birine bağlarız. Bence daha iyisi yapılabilirdi bu kablonun. Çok eski ve takması zor.
zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.144 Makaleler 2 Çözümler 16 1 Temmuz 2020 #13 UBerk dedi: @zKEBAB bu kablo olmasa dönüştürücü alıp SYS_FAN girişlerinden birine bağlarız. Bence daha iyisi yapılabilirdi bu kablonun. Çok eski ve takması zor. Genişletmek için tıkla... Takması kolay aslında sizinkinin pinleri hareket ediyordur ondan olabilir. Artı 0 Eksi
UBerk dedi: @zKEBAB bu kablo olmasa dönüştürücü alıp SYS_FAN girişlerinden birine bağlarız. Bence daha iyisi yapılabilirdi bu kablonun. Çok eski ve takması zor. Genişletmek için tıkla... Takması kolay aslında sizinkinin pinleri hareket ediyordur ondan olabilir.
Shuichi Tatsuo Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 11.285 Makaleler 13 Çözümler 45 Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: Ryzen 7 570x / Asrock B450M Pro4 / HyperX Fury 2x8 3600Mhz Cl16 OC / Deepcool AK400 / EVGA RTX 3070 XC3 Ultra / Lian Li A3 Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2020 #14 UBerk dedi: Çok eski ve takması zor. Genişletmek için tıkla... Cidden o kadar zor mu? Herkes öyle diyor ama her takışımda direk giriyor. memorishy dedi: Pata'dan mı bahsediyorsunuz? Yanlış söylediysem cahilliğime verin lütfen. Genişletmek için tıkla... IDE HDD'lerin güç girişi. Artı 0 Eksi
UBerk dedi: Çok eski ve takması zor. Genişletmek için tıkla... Cidden o kadar zor mu? Herkes öyle diyor ama her takışımda direk giriyor. memorishy dedi: Pata'dan mı bahsediyorsunuz? Yanlış söylediysem cahilliğime verin lütfen. Genişletmek için tıkla... IDE HDD'lerin güç girişi.
memorishy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 2.063 Makaleler 19 Çözümler 16 Yer Giuseppe Meazza 1 Temmuz 2020 #15 Shuichi Tatsuo dedi: Cidden o kadar zor mu? Herkes öyle diyor ama her takışımda direk giriyor. IDE HDD'lerin güç girişi. Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum, bilgi için teşekkürler Artı 0 Eksi
Shuichi Tatsuo dedi: Cidden o kadar zor mu? Herkes öyle diyor ama her takışımda direk giriyor. IDE HDD'lerin güç girişi. Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum, bilgi için teşekkürler
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 1 Temmuz 2020 #16 zKEBAB dedi: Sen bu kabloya çirkin dersin ama bu kablo olmasa. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarımda tamamen işlevsiz bunlar. 3 adet kasa fanım var onlar da direk anakarta bağlı. Molex girişi fanı devamlı 100% güçte çalıştırdığı için bu çoklayıcı ile anakarta direkt bağlı 2 fan örneğin. Molex olmadan da çalışıyorlar. Amazon.com.tr Artı 0 Eksi
zKEBAB dedi: Sen bu kabloya çirkin dersin ama bu kablo olmasa. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarımda tamamen işlevsiz bunlar. 3 adet kasa fanım var onlar da direk anakarta bağlı. Molex girişi fanı devamlı 100% güçte çalıştırdığı için bu çoklayıcı ile anakarta direkt bağlı 2 fan örneğin. Molex olmadan da çalışıyorlar. Amazon.com.tr
KS KS f3turan Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.591 Çözümler 24 Yer Street Ball Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2020 #17 Herkese teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
C Coolkaan123 Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2015 Mesajlar 1.549 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2020 #18 kino dedi: Bir pin girişi / kablo modeli. Kısaca güç kaynağından çıkan "en çirkin" kablo diyebiliriz. Dişi ve erkek olarak ikiye ayrılırlar. Örnek resim Eki Görüntüle 605336 Genişletmek için tıkla... Benim malidi, bilgisayarda da var, fanlar için bu Artı 0 Eksi
kino dedi: Bir pin girişi / kablo modeli. Kısaca güç kaynağından çıkan "en çirkin" kablo diyebiliriz. Dişi ve erkek olarak ikiye ayrılırlar. Örnek resim Eki Görüntüle 605336 Genişletmek için tıkla... Benim malidi, bilgisayarda da var, fanlar için bu
Reggae Shark 35 Hectopat Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 719 Çözümler 5 1 Temmuz 2020 #19 kino dedi: Bir pin girişi / kablo modeli. Kısaca güç kaynağından çıkan "en çirkin" kablo diyebiliriz. Dişi ve erkek olarak ikiye ayrılırlar. Örnek resim Eki Görüntüle 605336 Genişletmek için tıkla... Vay be.. Eski günlerim aklıma geldi. Eski tip HDD'yi, yeni tip HDD ile birleştirmiştim bununla. Artı 0 Eksi
kino dedi: Bir pin girişi / kablo modeli. Kısaca güç kaynağından çıkan "en çirkin" kablo diyebiliriz. Dişi ve erkek olarak ikiye ayrılırlar. Örnek resim Eki Görüntüle 605336 Genişletmek için tıkla... Vay be.. Eski günlerim aklıma geldi. Eski tip HDD'yi, yeni tip HDD ile birleştirmiştim bununla.
Rovildi Megapat Katılım 9 Temmuz 2015 Mesajlar 705 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2020 #20 zKEBAB dedi: Kablo. Genişletmek için tıkla... Ben ikna oldum. Artı 0 Eksi