F fthttk Hectopat Katılım 4 Mayıs 2018 Mesajlar 2 28 Mayıs 2018 #11 Ben de ali babadan sipariş verdim. 2 ayı bulur gelmesi, ama dediginiz gibi bencede en iyisi '4 pin ATX + 4 pin molex to 8pin ATX' 3. Resimdeki
Ben de ali babadan sipariş verdim. 2 ayı bulur gelmesi, ama dediginiz gibi bencede en iyisi '4 pin ATX + 4 pin molex to 8pin ATX' 3. Resimdeki
Dr. Sheldon C. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2017 Mesajlar 1.202 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2018 #12 Ulgoray dedi: @Dr. Sheldon C. Dediğiniz kabloda dahil bir sürü çeşit inceledim. En sağlıklısı bu olduğu için bunu tercih ettim. Yoksa keyfimden Amazondan almadım. @inPijamas Ben zaten ümidimi kesmiştim. Şans eseri posta kutusunda gördüm. Genişletmek için tıkla... O üçüncü resimdekine dikkat etmemişim. Ben de neden Amazon'dan aldı ki diyorum.
Ulgoray dedi: @Dr. Sheldon C. Dediğiniz kabloda dahil bir sürü çeşit inceledim. En sağlıklısı bu olduğu için bunu tercih ettim. Yoksa keyfimden Amazondan almadım. @inPijamas Ben zaten ümidimi kesmiştim. Şans eseri posta kutusunda gördüm. Genişletmek için tıkla... O üçüncü resimdekine dikkat etmemişim. Ben de neden Amazon'dan aldı ki diyorum.