Molex'ten 8 pin PCIe çevirici önerisi

Kesinlikle her gördüğünüz kabloyu iyi deyip almayın. Bende aynısının 6 to 8pinlisi kullanıyorum. Biraz araştırma yapmıştım almadan önce, alıp kablo kalitesizliğinden yangın çıkartanlar bile olmuş. Ne kadar doğrudur bilmiyorum. Ben teknobiyotikten aldım. Ana merkezleri çalıştığım yerin yakınlarında olduğu için elden teslim aldım ve alırken sıkıntı çıkıp çıkmayacağını sordum. Bana piyasadakinin en iyisi olduğunu söyledi. Haklı çıktı. 1,5 ay oldu hiçbir sıkıntısıyla karşılaşmadım. Bakmanı öneririm ya da arayıp sorabilirsin sitede bulamazsan. 15-20 tl civarı bişey olması gerek.
PSU da 3 tane molex çıkışı bulunuyor 2sini dönüştürücüye bağlayıp ekran kartına gücü veriyorsun.

Yanlışınız olabilir mi acaba. PCI-e bağlantısında 3 çıkış olduğunu sanmıyorum. Linkteki üründen bakacaksın PSU' nda 4 yada 6'lı çıkışı olması gerek. İyi incelemeni öneriyorum

Pcı E 8 Pın (6+2) 2 X Pcı-e Ekran Kartı Power Çoklayıcı Splıtter - n11.com

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı