Momentum True Wireless 2 vokalin sığlığı

jannapref

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Psikolog
Arkadaşlar hepinize selamlar. Bugün henüz yeni, orijinal ve sıfır bir Sennheiser Momentum True Wireless 2 kulaklık aldım. Kulaklığı, kutusunda yeşil ışık yanana kadar şarj ettim ve mobil uygulamasının yazılımını da güncelledim. Sonra taktım kulağıma birkaç test yaptım, equalizer ayarlarını kendimce ayarlamaya çalıştım (equalizer ayarları ile çok aram yoktur, deneme yanılma yapmaya çalıştım). Şöyle bir şey fark ettim ki enstrümanların sesi gerçekten çok kaliteli ve en ufak sesler bile net ve kaliteli olarak sanki beyninizi sarıyormuş gibi duyulabiliyor. Ama tüm bu enstrümanların yanında solistin şarkıya girince sesi bu kalitenin altında kalıyor ve sanki enstrümanların içinde boğuluyormuş gibi hissettiriyor. Boğuk demek istemiyorum fakat sığ olduğunu söyleyebilirim. Her türden müzikte farklı equalizer ayarları ile deneme yaptım fakat bu durumu çözemedim. Bu konu hakkında bilgisi olan, equalizer ile alakalıdır şu ayarları kullan diyen birisi var mıdır acaba aranızda? Teşekkürler.

Not: Kulaklığın telefon uygulamasındaki equalizer ayarlarında sadece Bass, Mid ve Treble ayarı mevcut. Bass'ı 0dB, Mid'i -2dB ve Treble'ı +3dB kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı