Monark Wear güvenilir midir?

EfeGvn

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  

Merhaba. Bu sayfadan bir ürün almayı düşünüyorum.
Shopier sayfası güvenilir diye biliyorum, araştırmıştım ama site hakkında yeterli bilgi bulamadım.
Bilen birileri varsa bilgi verebilme şansınız var mı acaba? Teşekkür ederim...

Son düzenleyen: Moderatör:

Güvenilir, arkadaşım geçen sene alışveriş yaptı bir sorun yaşamadı.

Login • Instagram
Ben buradan birkaç şey aldım ve orijinaliyle birebirdi, sizin attığınız sayfayla ürünleri benziyor ürünleri aynı yerden ihraç alıyor olabilirler. Burayada bakabilirsiniz

@furkh Benim almayı düşündüğüm ürün bu hocam. Sizin attığınız sayfa da yok maalesef. Bir yandan sakıncam yok almakta çünkü forma resmi forma değil, özel tasarım(fan tasarımı diye tabir ediliyor sanırım). Sizin dediğinize göre o zaman rahatlıkla ödeme mi yapabilirim sanırım.

Başka bir sorum daha olacak size. Arkadaşınızın ürünü kaç günde geldi acaba?

Hocam orijinal ürün olmadığını bilin yeterli. 3 gün içinde gelir.
Antalya'da dükkanları da varmıs, sanmıyorum ama herhangi bir sorun çıktığında buradaki adresi belirtebilirsiniz.
Login • Instagram

Antalya'da dükkanları olduğunu bende gördüm aynı şekilde ama Ankara'da yaşadığım için online sipariş vereceğim. Özel tasarım olduğundan orijinallik saf dışı kalıyor zaten. O zaman ben siparişimi vereyim şimdiden. Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim size de.

Son düzenleme:
hocam hortlatıyorum ama, sipariş verdiniz mi? verdiyseniz herhangi bir problem yaşadınız mı?

hocam hortlatıyorum ama, sipariş verdiniz mi? verdiyseniz herhangi bir problem yaşadınız mı?
Merhaba hocam. Geç cevap için kusura bakmayın lütfen. Evet vermiştim. 1 ya da 2 günde geldi. Problem yaşamadım siparişte. Aldığım ürünü bu aralar çok giyme fırsatı bulamadım sadece. İlerleyen günlerde belki giyerim çoğunlukla ama hava durumu değişeceği için çok giyemeyebilirim. Onun dışında bir sıkıntı yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…