Mondial drift 125l alınır mı?

Mustafa0999

Hectopat
Arkadaşlar ilk motorum olacak 1 sene falan kullanmayı düşünüyorum. Bu fiyata başka bir şey bulamadım. Ön sipariş vermeli miyim sizce?

RKS 125 r modeline bakabilirsiniz hocam. Özellikleri kalitesi vs aşağı yukarı aynı ve daha ucuz. Drift l de alınır ama sadece son zamanlarda piyasası çok yükseldi.
Piyasa çok yüksek maalesef. 2 3 ay önceyle bile 10 20 bin oynuyor. RKS ile de pek bir fiyat farkı yok gibi.

Arkadaşlar ilk motorum olacak 1 sene falan kullanmayı düşünüyorum. Bu fiyata başka bir şey bulamadım. Ön sipariş vermeli miyim sizce?
Hocam ilk vitesli motorum, sıfır bilgi ile zamlar geliyor diye alıp garajıma koymuştum, rahat alışabileceğin parçasının kolay bulunduğu, ve sürüşünün kolay olduğu bir motordur, mahalle arasında kendim sürerek stop ede ede öğrendim.

Teşekkürler hocam. Ön sipariş verdim.

Teşekkürler hocam. Ön sipariş verdim.

Merhaba ben de bu motosikleti almak istiyorum şu an ilimdeki bayilerde yok bir ay sonra geleceğini söylediler eğer Mondial sitesindeki fiyat sabit değişmezse fiyatı şişirirler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…