RKS 125 r modeline bakabilirsiniz hocam. Özellikleri kalitesi vs aşağı yukarı aynı ve daha ucuz. Drift l de alınır ama sadece son zamanlarda piyasası çok yükseldi.
Drıft L parçası kolay bulunur tavsiye ederim fakat yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi RKS'nin motosikletleri de iyidir. Estetik oluyorlar. 125R görmüştüm çok iyi duruyor fotoğraflara aldanma. Newlıght veya Wıldcat alabilirsin. Git en yakın bayilerini gez dolaş
RKS 125 r modeline bakabilirsiniz hocam. Özellikleri kalitesi vs aşağı yukarı aynı ve daha ucuz. Drift l de alınır ama sadece son zamanlarda piyasası çok yükseldi.
Hocam ilk vitesli motorum, sıfır bilgi ile zamlar geliyor diye alıp garajıma koymuştum, rahat alışabileceğin parçasının kolay bulunduğu, ve sürüşünün kolay olduğu bir motordur, mahalle arasında kendim sürerek stop ede ede öğrendim.
Hocam ilk vitesli motorum, sıfır bilgi ile zamlar geliyor diye alıp garajıma koymuştum, rahat alışabileceğin parçasının kolay bulunduğu, ve sürüşünün kolay olduğu bir motordur, mahalle arasında kendim sürerek stop ede ede öğrendim.
Merhaba ben de bu motosikleti almak istiyorum şu an ilimdeki bayilerde yok bir ay sonra geleceğini söylediler eğer Mondial sitesindeki fiyat sabit değişmezse fiyatı şişirirler mi?