Mondial Drift L vs Yoksa Benelli 125 S

MehmetWezon

Decipat
Makaleler
1
Yer
İstanbul/Ataşehir
Daha fazla  
İki motor arasında kaldım. Mondial'i sıfır alacağım Benelli'yi ise 2023-24 model olanını alacağım düşük km sizce ne yapayım artı ve eksileri ile önerilerinizi bekliyorum.

Mondial öneririm.
En azından yedek parça sıkıntısı hiç bi yerde çekmezsin ve yedek parçalarıda Uygun'a bula biliyorsun.

İki motor arasında kaldım. Mondial'i sıfır alacağım Benelli'yi ise 2023-24 model olanını alacağım düşük km sizce ne yapayım artı ve eksileri ile önerilerinizi bekliyorum.

Benelli almanı öneririm güzel motordur üzmez sizi.

Parçası bulur herhalde değil mi Yuki'ye bindim 2017'den beri bir kez olsun üzmedi marka son yıllarda kalibiratör ayarı sıkıntısı çıkardı oda düzeldi.

Motokit ve internette birçok yedek parçasını satanlar var ama orijinal ürün mü bilemem sonuç olarak sen bu motoru çok hor kullanmazsan sana ne gibi sorunlar çıkarabilir ki.

Motokit ve internette birçok yedek parçasını satanlar var ama orijinal ürün mü bilemem sonuç olarak sen bu motoru çok hor kullanmazsan sana ne gibi sorunlar çıkarabilir ki.

100 bin TL bütçe ayırdım motor için o fiyata sıfır Mondial var bir de 2. el 23 model temiz Benelli var herkes farklı bir şey söylüyor kafam karışıyor.

100 bin TL bütçe ayırdım motor için o fiyata sıfır Mondial var bir de 2. el 23 model temiz Benelli var herkes farklı bir şey söylüyor kafam karışıyor.
Motorun 2025 modeli daha gelmedi parçası gelir mi artık hiç bir fikrim yok. Ben şahsen almak gibi bir risk almazdım driftL veya TVS Raider alırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…