kırmızıı Decapat Katılım 26 Ekim 2022 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #1 Dediğim gibi nasıl Monero-cli'yi kuracağımı anlamadım. Nasıl kuracağımı söyleyen kaynaklar da bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Neden Monero-GUI kurmuyorsun derseniz işlemcim 32 Bit (X86) Not: Kullanıcı Rehberleri: Monero tools Bu sayfayı vermeyin içine sadece konsol komutları var kurulum yok. Not 2: Mining için kurmayacağım işlemcim 32 Bit o yüzden.
Dediğim gibi nasıl Monero-cli'yi kuracağımı anlamadım. Nasıl kuracağımı söyleyen kaynaklar da bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Neden Monero-GUI kurmuyorsun derseniz işlemcim 32 Bit (X86) Not: Kullanıcı Rehberleri: Monero tools Bu sayfayı vermeyin içine sadece konsol komutları var kurulum yok. Not 2: Mining için kurmayacağım işlemcim 32 Bit o yüzden.
jxi Centipat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 107 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #2 Sanırım aradığınız video bu. Bu videoda, 64-bit Linux Mint sisteme monero-cli kurulumu gösteriliyor. Sanırım 32 Bit içinde olur.
Sanırım aradığınız video bu. Bu videoda, 64-bit Linux Mint sisteme monero-cli kurulumu gösteriliyor. Sanırım 32 Bit içinde olur.
kırmızıı Decapat Katılım 26 Ekim 2022 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #3 Teşekkürler uyarım vardı yazmadım.