İ İldasf Picopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar sağ tık yaptım görüntü ayarlarına girdim gelişmiş görüntü ayarlarına girdim. En fazla 60 Hz yapabiliyorum. Neden? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Şubat 2021
Arkadaşlar sağ tık yaptım görüntü ayarlarına girdim gelişmiş görüntü ayarlarına girdim. En fazla 60 Hz yapabiliyorum. Neden?
PhysicalDecline Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 1.170 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Wellington-Seattle 26 Şubat 2021 #2 İldasf dedi: Arkadaşlar sağ tık yaptım görüntü ayarlarına girdim gelişmiş görüntü ayarlarına girdim. En fazla 60 Hz yapabiliyorum. Neden? Genişletmek için tıkla... Laptop mu? Artı 0 Eksi
İldasf dedi: Arkadaşlar sağ tık yaptım görüntü ayarlarına girdim gelişmiş görüntü ayarlarına girdim. En fazla 60 Hz yapabiliyorum. Neden? Genişletmek için tıkla... Laptop mu?
Oğuzhan Necip Şahin Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mart 2015 Mesajlar 4.204 Makaleler 31 Çözümler 173 Yer Arlong Park Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji Yazarı 26 Şubat 2021 #3 144 Hertz destekli bir HDMI kablosu ya da DisplayPort kablosu ile mi bağladın monitörü? Artı 0 Eksi
KS KS İ İldasf Picopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #4 Oğuzhan Necip Şahin dedi: 144 Hertz destekli bir HDMI kablosu ya da Display Port kablosu ile mi bağladın monitörü? Genişletmek için tıkla... Ha anladım hocam. Artı 0 Eksi
Oğuzhan Necip Şahin dedi: 144 Hertz destekli bir HDMI kablosu ya da Display Port kablosu ile mi bağladın monitörü? Genişletmek için tıkla... Ha anladım hocam.
Oğuzhan Necip Şahin Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mart 2015 Mesajlar 4.204 Makaleler 31 Çözümler 173 Yer Arlong Park Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji Yazarı 26 Şubat 2021 #5 İldasf dedi: Ha anladım hocam. Genişletmek için tıkla... Söylediğim kablolar ile bağlamazsan alamazsın 144 Hz. İkisinden biri yeterli. Artı 0 Eksi
İldasf dedi: Ha anladım hocam. Genişletmek için tıkla... Söylediğim kablolar ile bağlamazsan alamazsın 144 Hz. İkisinden biri yeterli.