Monitör 4000 TL Verilir Mi?

.

Benim aklıma 2K 144Hz deyince direk geliyor. Hem Samsung firması altında üretilmiş olması ve alacağınız müşteri hizmetinin doğruluğu var. Sadece 1 ms takıntıniz varsa almayiniz çünkü monitör 4ms.
Hemde kavisli.

Benim için 144Hz'den sonrası gereksiz hocam e spor oyuncusu değilim CS:GO'da oynamam hatta hiç.

Bence bir deneyin e sporcu olun veya olmayın çünkü şahsi olarak konuşuyorum ben 144Hz 1ms monitöre sahibim arkadaşım ASUS'un 280Hz 1ms modelini kullanıyor oyunu geçtim normal masaüstünde veya İnternet'te gezerken hissettiğim fark çoktu yağ gibi akıyor diyebilirim.

280 hz monitörler genelde tn panel olmuyor mu hocam tn de olmasın istiyorum

işte bunlar eski de kaldı artık 3 4 sene önce üretilmiş monitörler o yüzden sorunları da çok oluyor hocam. kavisli monitörlere de güvenemiyorum hatta eğik olduğu için

HDR falan benim için önemli değil hocam monitör çok eskiden çıkmış olmasın istiyorum en azından teknolojisi yeni olsun 10 sene güzel götürsün istiyorum. Sizin önerebileceğiniz var mıdır?

Bir de şuna göz atın derim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…