Samsung LC27JG54QQMXUF 27" 144Hz (Display+HDMI) 2K QHD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
.
Benim aklıma 2K 144Hz deyince direk geliyor. Hem Samsung firması altında üretilmiş olması ve alacağınız müşteri hizmetinin doğruluğu var. Sadece 1 ms takıntıniz varsa almayiniz çünkü monitör 4ms.
Hemde kavisli.
Bence bir deneyin e sporcu olun veya olmayın çünkü şahsi olarak konuşuyorum ben 144Hz 1ms monitöre sahibim arkadaşım ASUS'un 280Hz 1ms modelini kullanıyor oyunu geçtim normal masaüstünde veya İnternet'te gezerken hissettiğim fark çoktu yağ gibi akıyor diyebilirim.
Bence bir deneyin e sporcu olun veya olmayın çünkü şahsi olarak konuşuyorum ben 144Hz 1ms monitöre sahibim arkadaşım ASUS'un 280Hz 1ms modelini kullanıyor oyunu geçtim normal masaüstünde veya İnternet'te gezerken hissettiğim fark çoktu yağ gibi akıyor diyebilirim.
Samsung LC27JG54QQMXUF 27" 144Hz (Display+HDMI) 2K QHD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
.
Benim aklıma 2K 144Hz deyince direk geliyor. Hem Samsung firması altında üretilmiş olması ve alacağınız müşteri hizmetinin doğruluğu var. Sadece 1 ms takıntıniz varsa almayiniz çünkü monitör 4ms.
Hemde kavisli.
işte bunlar eski de kaldı artık 3 4 sene önce üretilmiş monitörler o yüzden sorunları da çok oluyor hocam. kavisli monitörlere de güvenemiyorum hatta eğik olduğu için
HDR falan benim için önemli değil hocam monitör çok eskiden çıkmış olmasın istiyorum en azından teknolojisi yeni olsun 10 sene güzel götürsün istiyorum. Sizin önerebileceğiniz var mıdır?
MSI Optix AG32CV 31.5" 165Hz 1ms (HDMI+Display) Curved Full en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
ASUS 24,5" VG259QM 1Ms 280Hz FREESYNC VE G-SYNC UYUMLU IPS Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da