Monitör 60 Hz sorunu

Sebur

Decapat
Lider 3 bir sistem var ha RX 570 ekran kartı 16 GB RAM, i5 4590 işlemci Excalibur 2K 144 ders 1 milisaniye monitör aldım, fakat monitör masaüstünde bile 2K çözünürlükte 144 Hz aldım da hata veriyor, almıyor sinyal yok, güç tasarrufu yazısı çıkıyor tekrar 60 Hz dönüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiçbir şey anlaşılmıyor yazdığınızdan. Tam olarak sorun ne? Sistem ne? Monitör ne?
Benim sistemim şu Anakart Casper modelini bilmiyorum ddr3 ram 16 GB Var. 8gb rx570 ekran kartı var i5 4590 işlemci var yeni monitör aldım excalibur 2K 144 hz 1 MS 27 inçlik fakat
Masaüstünde 2 k çözünürlük oluyor sıkıntı yok ama 60 hzde. Bunu 144 hz yaptığım zaman ekran kararıyor sinyal yok yazısı çıkıyor birkaç saniye sonra güç tasarrufu yazısı çıkıyor sonra ekran geri geliyor ama 60 hz olarak yani neden 144 hz alamıyorum 2 k da. 1920.1080 de 144 hz oluyor fakat pubg lol felan açılmıyor siyah ekran geliyor oyun açılmıyor 144 hzde

Merhabalar konuyu burada anlatıyor.
Hangi tip kablo ile görüntü aktarımını sağlıyorsunuz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
HDMI.
Hangi tip kablo ile görüntü aktarımını sağlıyorsunuz?

HDMI
Hangi tip kablo ile görüntü aktarımını sağlıyorsunuz ?
HDMI

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı