Burak tuzcuu Centipat Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 135 26 Ağustos 2020 #1 Monitör 60Hz normalde çözünürlük düşürüp Valorant'ta 75 Hz oynuyordum. NVIDIA denetim masasından yanlıslıkla bir şey yaptım. Simdi oyuna girince 60Hz gorunuyor. Normalde çözünürlük düşürünce 75 Hz'de oynuyordum, nasıl duzeltebilirim? Yardım edin. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ağustos 2020
Monitör 60Hz normalde çözünürlük düşürüp Valorant'ta 75 Hz oynuyordum. NVIDIA denetim masasından yanlıslıkla bir şey yaptım. Simdi oyuna girince 60Hz gorunuyor. Normalde çözünürlük düşürünce 75 Hz'de oynuyordum, nasıl duzeltebilirim? Yardım edin.
Pop Smoke Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Kasım 2017 Mesajlar 1.390 Makaleler 3 Çözümler 11 Yer 092MLBOA 26 Ağustos 2020 #2 Burak tuzcuu dedi: Monitör 60Hz normalde çözünürlük düşürüp Valorant'ta 75 Hz oynuyordum. NVIDIA denetim masasından yanlıslıkla bir şey yaptım. Simdi oyuna girince 60Hz gorunuyor. Normalde çözünürlük düşürünce 75 Hz'de oynuyordum, nasıl duzeltebilirim? Yardım edin. Genişletmek için tıkla... NVIDIA Denetim Masasına gir tekrar oradan ekran çözünürlüğü sekmesinden tekrar 75 Hz yap.
Burak tuzcuu dedi: Monitör 60Hz normalde çözünürlük düşürüp Valorant'ta 75 Hz oynuyordum. NVIDIA denetim masasından yanlıslıkla bir şey yaptım. Simdi oyuna girince 60Hz gorunuyor. Normalde çözünürlük düşürünce 75 Hz'de oynuyordum, nasıl duzeltebilirim? Yardım edin. Genişletmek için tıkla... NVIDIA Denetim Masasına gir tekrar oradan ekran çözünürlüğü sekmesinden tekrar 75 Hz yap.
Burak tuzcuu Centipat Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 135 26 Ağustos 2020 #3 Pop Smoke dedi: NVIDIA Denetim Masasına gir tekrar oradan ekran çözünürlüğü sekmesinden tekrar 75 Hz yap. Genişletmek için tıkla... Oyle yapıyorum oyuna girince 60 Hz çıkıyor.
Pop Smoke dedi: NVIDIA Denetim Masasına gir tekrar oradan ekran çözünürlüğü sekmesinden tekrar 75 Hz yap. Genişletmek için tıkla... Oyle yapıyorum oyuna girince 60 Hz çıkıyor.
M muhtar abi Centipat Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 545 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Ağustos 2020 #4 Ayarlardan yapabiliyorsun diye biliyorum YouTube'da videosu var.