Monitör açılışta "No Signal" veriyor

PCI-e. Port için olsaydı aslında gene 4060 Ti içinde olmaması gerekirdi. Şahsen monitör bana arada geç algılıyor gibime geldi, TV'de deneyin dediğim gibi.

Denerim teşekkürler ama bir de dediğim gibi pclı ile ilgili olsa PC tuşa bastığımda pclı oradaki LED beyaz yanıp sönmez ve RGB yanmaz mıydı pclı de geç algılama olsaydı.

Denerim teşekkürler ama bir de dediğim gibi pclı ile ilgili olsa PC tuşa bastığımda pclı oradaki LED beyaz yanıp sönmez ve RGB yanmaz mıydı pclı de geç algılama olsaydı.
Bu tarz durum yaşayan biri görmediğim içinde birşey diyemiyorum. Görüntü vermediği halde ışıkları yanan kartlar oldu geçmişte. Ama sorun kartta olsa 4060Ti temiz olurdu dediğim gibi, dert etmeyin.

Bu tarz durum yaşayan biri görmediğim içinde bir şey diyemiyorum. Görüntü vermediği halde ışıkları yanan kartlar oldu geçmişte. Ama sorun kartta olsa 4060 Ti temiz olurdu dediğim gibi, dert etmeyin.

Bu son saçma sorum: Dediğim gibi 4060 Ti da da oluyordu ekranın kendi kendine gelmesi ve benim dediğim şekilde bastırarak gelmesi fark etmez değil mi her türlü no signal oluyordu neticede yani her türlü monitör ya da kablo doğru muyum?

Bastırmanız pek bir işe yaramıyordu büyük ihtimalle. Eğer test ederseniz neticesinde öğrenmiş oluruz hocam. Fazla kafa yormayın, sadece deneyin.

Bastırmanız pek bir işe yaramıyordu büyük ihtimalle. Eğer test ederseniz neticesinde öğrenmiş oluruz hocam. Fazla kafa yormayın, sadece deneyin.

%90 bastırmak alakasızdı bence de çünkü nerdesye hep bastırmama rağmen aynı süreye yakın geliyordu hocam kusura bakmayın sizin de kafanızı yordum kusura bakmayın denemekle anlaşılır tabii ki biliyorum ama sizin düşünceniz ve mantığa göre monitörle ilgili ki bence de öyle teşekkürler iyi geceler hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…