Mustafa Onur5798 Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #1 Monitör açılıyor fakat klavye ve fare yok. Farenin ışığı da yanıyor. Klavyede daha düne kadar çalışıyordu.
Monitör açılıyor fakat klavye ve fare yok. Farenin ışığı da yanıyor. Klavyede daha düne kadar çalışıyordu.
saidasilsoy Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 433 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #2 Mustafa Onur5798 dedi: Monitör açılıyor fakat klavye ve fare yok. Farenin ışığı da yanıyor. Klavyede daha düne kadar çalışıyordu. Genişletmek için tıkla... Monitör modelin nedir? Artı 0 Eksi
Mustafa Onur5798 dedi: Monitör açılıyor fakat klavye ve fare yok. Farenin ışığı da yanıyor. Klavyede daha düne kadar çalışıyordu. Genişletmek için tıkla... Monitör modelin nedir?
cankute Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 994 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #3 Mustafa Onur5798 dedi: Monitör açılıyor fakat klavye ve fare yok. Farenin ışığı da yanıyor. Klavyede daha düne kadar çalışıyordu. Genişletmek için tıkla... Bende de olmuştu, klavyeyi taktığımda açılmamıştı, arkadan çıkarıp taktım klavyeyi, düzeldi. Artı 0 Eksi
Mustafa Onur5798 dedi: Monitör açılıyor fakat klavye ve fare yok. Farenin ışığı da yanıyor. Klavyede daha düne kadar çalışıyordu. Genişletmek için tıkla... Bende de olmuştu, klavyeyi taktığımda açılmamıştı, arkadan çıkarıp taktım klavyeyi, düzeldi.
KS KS Mustafa Onur5798 Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #4 saidasilsoy dedi: Monitör modelin nedir? Genişletmek için tıkla... ViewSonic VA1903WB. cankute dedi: Bende de olmuştu, klavyeyi taktığımda açılmamıştı, arkadan çıkarıp taktım klavyeyi, düzeldi. Genişletmek için tıkla... Yaptım düzeldi, dostum. Sağ ol. Bazı USB bozukmuş. Mustafa Onur5798 dedi: Monitör açılıyor fakat klavye ve fare yok. Farenin ışığı da yanıyor. Klavyede daha düne kadar çalışıyordu. Genişletmek için tıkla... Bu USB'ler neden bozuldu? Bir de nasıl tamir edilir? Artı 0 Eksi
saidasilsoy dedi: Monitör modelin nedir? Genişletmek için tıkla... ViewSonic VA1903WB. cankute dedi: Bende de olmuştu, klavyeyi taktığımda açılmamıştı, arkadan çıkarıp taktım klavyeyi, düzeldi. Genişletmek için tıkla... Yaptım düzeldi, dostum. Sağ ol. Bazı USB bozukmuş. Mustafa Onur5798 dedi: Monitör açılıyor fakat klavye ve fare yok. Farenin ışığı da yanıyor. Klavyede daha düne kadar çalışıyordu. Genişletmek için tıkla... Bu USB'ler neden bozuldu? Bir de nasıl tamir edilir?