Mehmetttttt12 Centipat Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #11 Kamtasya dedi: Nasıl bir yer yok? Genişletmek için tıkla... İsaretlediginiz yer kasamda bulunmuyor Dosya Ekleri IMG_20231112_153513.jpg 125,6 KB · Görüntüleme: 20 IMG_20231112_153518.jpg 139 KB · Görüntüleme: 26
Kamtasya Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 2.082 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #12 Mehmetttttt12 dedi: İsaretlediginiz yer kasamda bulunmuyor. Genişletmek için tıkla... Yanlış takmışsın. Aşağıdaki (yatay) girişe takın.
Mehmetttttt12 dedi: İsaretlediginiz yer kasamda bulunmuyor. Genişletmek için tıkla... Yanlış takmışsın. Aşağıdaki (yatay) girişe takın.
Mehmetttttt12 Centipat Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #13 Tamam bir dakika size başka bir yersen ulasabilirmiyim Mehmetttttt12 dedi: Tamam bir dakika size başka bir yersen ulasabilirmiyim Genişletmek için tıkla... Sorun düzelmedi hala aynı sarı ışık yanıyor mavi ışık yanmiyor ve ekran acilmiyor Kamtasya dedi: Yanlış takmışsın. Aşağıdaki (yatay) girişe takın. Genişletmek için tıkla... Düzelttim ama sorunum devam ediyor Kamtasya dedi: Yanlış takmışsın. Aşağıdaki (yatay) girişe takın. Genişletmek için tıkla... Nolur yardım edin
Tamam bir dakika size başka bir yersen ulasabilirmiyim Mehmetttttt12 dedi: Tamam bir dakika size başka bir yersen ulasabilirmiyim Genişletmek için tıkla... Sorun düzelmedi hala aynı sarı ışık yanıyor mavi ışık yanmiyor ve ekran acilmiyor Kamtasya dedi: Yanlış takmışsın. Aşağıdaki (yatay) girişe takın. Genişletmek için tıkla... Düzelttim ama sorunum devam ediyor Kamtasya dedi: Yanlış takmışsın. Aşağıdaki (yatay) girişe takın. Genişletmek için tıkla... Nolur yardım edin