Monitör açılmıyor

Iuppiter

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba,

Dün bilgisayarıma format attım ve eski düzenime getirdim. Ardından Vanguard yükledim ve bilgisayarı yeniden başlattım. Ancak, bilgisayarın fanları (işlemci fanı vs.) çalışıyor ve anakart ışıkları yanıyor, fakat monitöre görüntü gelmiyor ve klavye ışıkları yanmıyor. Format atarken, iki hard diskim olduğu için ikinci hard diski karıştırmamak adına SATA kablosunu çıkartmıştım. İşim bitince bilgisayar çalışırken SATA kablosunu taktım ve saatlerce sorunsuzca kullandım. Ancak reset attığımda bu sorunu yaşamaya başladım.

Monitör kablosu takılıyken herhangi bir tepki vermiyor; çıkarıp taktığımda açılıyor ve "no signal" hatası verip kapanıyor.

Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Denediğim çözümler:

• RAM soketlerini tek tek değiştirip denedim.
  • BIOS pilini çıkartıp taktım.
  • Hard disklerin SATA kablolarını tek tek çıkarttım.
  • Boot USB'sini takıp denedim.
  • Tüm donanımların kablosunu çıkartıp sadece monitörünkini bıraktım (tek hard disk, tek RAM).
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ekran kartını çıkarıp anakarttan görüntü almaya çalışın. Sistem özelliklerinizi belirtmediğiniz için desteklediğini varsayıyorum.
Anakart B350M Gaming Pro, İşlemci ryzen 7 1700. muhtemelen gömülü gpu yok ama siz bilirsiniz. gpu sök çıkar yaptım bişey olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…