Monitör açılmıyor

ömermisindas

Femtopat
Daha fazla  
Monitör
Asus VG3A
İlk başta Q klavyede olmama rağmen hiçbir tuş olması gerektiği gibi calismiyordu, ayarlardan düzeltmeye çalıştım ama başaramadım. Sonrasında PC'yi kapatıp açayım, nasılsa düzelir dedim ama bu sefer monitör açılmadı. Daha doğrusu açılıyor ve hoş geldiniz yerine kadar geliyor ama orada biraz bekleyip sonrasında tam siyah değil de, böyle hafif ışık verecek biçimde kapalı kalıyor. PC ve monitörü toplayalı 1 ay olmadı neredeyse.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk başta Q klavyede olmama rağmen hiçbir tuş olması gerektiği gibi calismiyordu, ayarlardan düzeltmeye çalıştım ama başaramadım. Sonrasında PC'yi kapatıp açayım, nasılsa düzelir dedim ama bu sefer monitör açılmadı. Daha doğrusu açılıyor ve hoş geldiniz yerine kadar geliyor ama orada biraz bekleyip sonrasında tam siyah değil de, böyle hafif ışık verecek biçimde kapalı kalıyor. PC ve monitörü toplayalı 1 ay olmadı neredeyse.
Ekran kartın nedir

Hocam görüntüyü veren normalde ekran kartıdır.
Birçok sebep olabilir farklı monitörde farklı bir ekran kartıyla deneyin imkanınız varsa DisplayPort veya HDMI artık hangisine bağlıysa o kablolara da bir bakın.

Bilgisayar 0x800700005 hatası veriyor sürekli internetten çözümlerine bakmama rağmen olmadı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı