Monitör almak için 26 Kasım beklenmeli mi?

Nokro

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben 1-2 ay önce bu monitörü aldım 1400 TL'ye ama iade etmek zorunda kalmıştım. Şimdi tekrar monitör bakıyorum bunu almak istiyordum ama 1800 TL olmuş açıkçası önceden alıp iade ettiğim monitöre 400 TL daha fazla verip alırsam içim pek rahat olmaz ama bu modeli de almak istiyorum. Şu an bu indirimli hali sizce 26 Kasım'da olacak olan efsane Cuma'da daha da düşer mi? Beklemek mantıklı mı?

Düşeceğini varsayarsak beklemek mantıklı. Çok bir şey kalmadı 26 Kasım'a.

Önce bindirim sonra indirim yapmazlarsa beklemeye değer.

Aynı monitörden allah izin verirse 1 hafta sonra alıcam çok araştırdım süper bi monitör

Birden fazla düşünce var;
Doların yükseleceğini söyleyip en mantıklısının alınacak şeyin o an alınması taraftarları
Black friday geleceği için fiyatları yükseltip sonra eski fiyatına düşürecekler diyenler
Black fridayin ile gerçekten indirim geleceğini savunanlar
vs vs. O yüzden bir şey diyemiyorum. Ama asus tuf monitörler aşırı derecede kötüymüş bildiğim kadarıyla.

LG 24GN650-B bir bak arada indirime giriyor. Beklediğine değer belki.

Aşırı fazla input lagı oluyormuş galiba ASUS TUF serisi monitörlerin. @LaMorte hocamın dediğine göre ASUS yerine Rampage falan bile önerebilirmiş. Öyle bir mesajı vardı bulamadım

@Wontyrex monitörü alalı, 1 yıl veya daha fazla oldu. Ve monitörden çok memnunum gayet kaliteli hızlı bir monitör diyebilirim.
ben bi monitör ve bunu alıcam aldımmıda dahada değiştirmem tavsiye edermisin?
@Wontyrex monitörü alalı, 1 yıl veya daha fazla oldu. Ve monitörden çok memnunum gayet kaliteli hızlı bir monitör diyebilirim.
bide curved değil demi tam emin olayım

@Wontyrex monitör Curved ancak abartılacak kadar değil. Kendim kullanıyorum ve gayet beğeniyorum, YouTube üzerinden inceleme videolarını izleyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…