Hocam oncelikle, 2 turlu OLED var, biri qd-OLED, digeri woled, ikisinin de avantaj ve dezavantajlari var. Bu ara cok fazla arastirdigim icin kafam allak bullak oldu lakin qd-OLED yapisi ve teknolojisi geregi daha ustun gibi duruyor.
G6 OLED - G9 qd-OLED olarak geçiyor, siyahlar normal OLED'de daha siyah ama renkler qd-OLED'te daha canlı onun kararsızlığındayım ve büyüklük olarak G9 çok büyük gelir mi oyunlarda sıkıntı yaratır mı yoksa 27 inç G6 alıp geçmek mi gerekli yoksa yeni OLED'lerin gelmesini mi beklemek mantıklı kararsız kaldığım için konuyu açtım
Hocam oncelikle, 2 turlu OLED var, biri qd-OLED, digeri woled, ikisinin de avantaj ve dezavantajlari var. Bu ara cok fazla arastirdigim icin kafam allak bullak oldu lakin qd-OLED yapisi ve teknolojisi geregi daha ustun gibi duruyor.
Hocam piyasa cok kotu şu anda, daha da kotu olacak sanirim, cunku herkes stok olmasina ragmen Online'ye 5 adet ürün koyuyor 20kdan satacaksa 28k ya satiyor, ve bunu sira sira yapiyorlar firmalarin hepsi. Son cikan OLED'lerin uzecegini sanmiyorum.
Hocam kavisli ekran kullanmadiysaniz daha once, rahatsiz olabilirsiniz bir nebze. Alisana kadar diyelim. Bazi yerlerde can sikiyor bazi yerlerde cok iyi.
Hocam kavisli ekran kullanmadiysaniz daha once, rahatsiz olabilirsiniz bir nebze. Alisana kadar diyelim. Bazi yerlerde can sikiyor bazi yerlerde cok iyi.
Hocam FPS de fark olacagini dusunmuyorum. Ama kavisli monitorlere oldum olasi alisamadim nedense. Ilk ciktiklarinda epey dikkatimi cekmisti, hatta almalıyım falan diyordum. Sonra duz ekran devam ettik. Oyun oynarken gayet keyif veriyor hatta 49 inch olmasi etrafini sardigi icin daha bir keyifli olur, lakin ben tasarimla ugrasdigim icin, montaj sayfasi actigimda beynim yaniyor. SolidWorks'de duz yuzey kavisli gibi gozuktugu icin gozlerim yaniyor bildigin, kavisliyle cozemedigimiz tek problemimiz bu. Uygulamada perspektif acinca guzel oluyorda. Her yerdede acamiyorsun onu.
Hocam FPS de fark olacagini dusunmuyorum. Ama kavisli monitorlere oldum olasi alisamadim nedense. Ilk ciktiklarinda epey dikkatimi cekmisti, hatta almalıyım falan diyordum. Sonra duz ekran devam ettik. Oyun oynarken gayet keyif veriyor hatta 49 inch olmasi etrafini sardigi icin daha bir keyifli olur, lakin ben tasarimla ugrasdigim icin, montaj sayfasi actigimda beynim yaniyor. SolidWorks'de duz yuzey kavisli gibi gozuktugu icin gozlerim yaniyor bildigin, kavisliyle cozemedigimiz tek problemimiz bu. Uygulamada perspektif acinca guzel oluyorda. Her yerdede acamiyorsun onu.
Alip gecmek daha mantikli neden: Bugün aldığın monitor atiyorum 35k, yarin ayni monitor 40 45k civarinda, şu an 35k ya aldığın monitoru yarin 35k ya satabilirsin demek oluyor bu, yani senin sorun aslinda su, param daha degersizlesince daha pahali urunu mu alayim, yoksa simdi butcemin yettigi urunu alip, yarin daha iyisi ciktiginda onu satip uzerine koyup oyle mi alayim gibi bir şey bu.