Enes Kazdal Megapat Katılım 29 Ekim 2015 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #1 Amazon Prime day 8 Temmuz'da başlayacakmış, Amazon üzerinden monitör almayı düşünüyorum. İlla da beklemeye gerek var mı?
Amazon Prime day 8 Temmuz'da başlayacakmış, Amazon üzerinden monitör almayı düşünüyorum. İlla da beklemeye gerek var mı?
Emr2634 Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 577 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Temmuz 2025 #2 Enes Kazdal dedi: Amazon Prime day 8 Temmuz'da başlayacakmış, Amazon üzerinden monitör almayı düşünüyorum. İlla da beklemeye gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Kayda değer bir indirim olacak ise neden olmasın?
Enes Kazdal dedi: Amazon Prime day 8 Temmuz'da başlayacakmış, Amazon üzerinden monitör almayı düşünüyorum. İlla da beklemeye gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Kayda değer bir indirim olacak ise neden olmasın?
Barış Kılıç 1936 Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 1.045 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #3 Enes Kazdal dedi: Amazon Prime day 8 Temmuz'da başlayacakmış, Amazon üzerinden monitör almayı düşünüyorum. İlla da beklemeye gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Güzel bir indirim olur monitörlerde hocam tahminimce 5 gün çok da uzun bir süre değil beklemek en iyisi.
Enes Kazdal dedi: Amazon Prime day 8 Temmuz'da başlayacakmış, Amazon üzerinden monitör almayı düşünüyorum. İlla da beklemeye gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Güzel bir indirim olur monitörlerde hocam tahminimce 5 gün çok da uzun bir süre değil beklemek en iyisi.