letmedie Zeptopat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #1 Monitörün alt kısmında yatay çizgi giderek yukarıyor doğru büyüyor. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı? Dosya Ekleri 16278550986072007172544.jpg 109,6 KB · Görüntüleme: 285
Monitörün alt kısmında yatay çizgi giderek yukarıyor doğru büyüyor. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı?
OPERATÖR GOD Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 1.463 Makaleler 6 Çözümler 12 2 Ağustos 2021 #2 letmedie dedi: Monitörün alt kısmında yatay çizgi giderek yukarıyor doğru büyüyor. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... O Windows 7 Sorunu galiba. Windows 10 Geçince, O sorun gitti bende
letmedie dedi: Monitörün alt kısmında yatay çizgi giderek yukarıyor doğru büyüyor. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... O Windows 7 Sorunu galiba. Windows 10 Geçince, O sorun gitti bende
freakcnsl Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 1.940 Çözümler 9 2 Ağustos 2021 #3 Maalesef donanımsal bir sorun. O çizgi giderek büyüyerek bütün ekranı kaplayacaktır. Tek çare ekranı değiştirmek.
Maalesef donanımsal bir sorun. O çizgi giderek büyüyerek bütün ekranı kaplayacaktır. Tek çare ekranı değiştirmek.
letmedie Zeptopat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #4 OPERATÖR GOD dedi: O Windows 7 Sorunu galiba. Windows 10 Geçince, O sorun gitti bende Genişletmek için tıkla... Farklı PC de denedim düzelmedi maalesef. freakcnsl dedi: Maalesef donanımsal bir sorun. O çizgi giderek büyüyerek bütün ekranı kaplayacaktır. Tek çare ekranı değiştirmek. Genişletmek için tıkla... Benim korkumda buydu, masraf etmek yerine yenisini almak daha mantıklı sanırım.
OPERATÖR GOD dedi: O Windows 7 Sorunu galiba. Windows 10 Geçince, O sorun gitti bende Genişletmek için tıkla... Farklı PC de denedim düzelmedi maalesef. freakcnsl dedi: Maalesef donanımsal bir sorun. O çizgi giderek büyüyerek bütün ekranı kaplayacaktır. Tek çare ekranı değiştirmek. Genişletmek için tıkla... Benim korkumda buydu, masraf etmek yerine yenisini almak daha mantıklı sanırım.
freakcnsl Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 1.940 Çözümler 9 2 Ağustos 2021 #5 letmedie dedi: Farklı PC de denedim düzelmedi maalesef. Benim korkumda buydu, masraf etmek yerine yenisini almak daha mantıklı sanırım. Genişletmek için tıkla... Evet, daha mantıklı.
letmedie dedi: Farklı PC de denedim düzelmedi maalesef. Benim korkumda buydu, masraf etmek yerine yenisini almak daha mantıklı sanırım. Genişletmek için tıkla... Evet, daha mantıklı.