DoktorBey19 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 2.041 Makaleler 2 Çözümler 15 28 Eylül 2022 #1 Monitördeki renklere göre değişen LED'ler var, genelde televizyonlara takılıyor, aynısını monitörüme yapmak istiyorum. Uygun fiyatlı LED önerir misiniz? Bu teknolojiden pek anlamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Eylül 2022
Monitördeki renklere göre değişen LED'ler var, genelde televizyonlara takılıyor, aynısını monitörüme yapmak istiyorum. Uygun fiyatlı LED önerir misiniz? Bu teknolojiden pek anlamıyorum.
RzExfeL Hectopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 750 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2022 #2 Benim bildiğim sadece monitörün özelliği oluyor siz led olarak takamıyorsunuz. Eğer oluyorsa bende görmek isterim.
Benim bildiğim sadece monitörün özelliği oluyor siz led olarak takamıyorsunuz. Eğer oluyorsa bende görmek isterim.
DoktorBey19 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 2.041 Makaleler 2 Çözümler 15 28 Eylül 2022 #3 RzExfeL dedi: Benim bildiğim sadece monitörün özelliği oluyor siz led olarak takamıyorsunuz. Eğer oluyorsa bende görmek isterim. Genişletmek için tıkla... Evet oluyor, philips'in bir ledi var ama fazla pahalı, uygun fiyatlı rakipleri var mı bilmiyorum.
RzExfeL dedi: Benim bildiğim sadece monitörün özelliği oluyor siz led olarak takamıyorsunuz. Eğer oluyorsa bende görmek isterim. Genişletmek için tıkla... Evet oluyor, philips'in bir ledi var ama fazla pahalı, uygun fiyatlı rakipleri var mı bilmiyorum.
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 28 Eylül 2022 #4 RzExfeL dedi: Benim bildiğim sadece monitörün özelliği oluyor siz led olarak takamıyorsunuz. Eğer oluyorsa bende görmek isterim. Genişletmek için tıkla... Philips Hue gibi LED'ler ile oluyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bildiğim kadarıyla bunlar dışında akıllı LED yok piyasada. Belki Xiaomi'nin falan vardır.
RzExfeL dedi: Benim bildiğim sadece monitörün özelliği oluyor siz led olarak takamıyorsunuz. Eğer oluyorsa bende görmek isterim. Genişletmek için tıkla... Philips Hue gibi LED'ler ile oluyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bildiğim kadarıyla bunlar dışında akıllı LED yok piyasada. Belki Xiaomi'nin falan vardır.
donttouch Hectopat Katılım 28 Nisan 2022 Mesajlar 396 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2022 #5 Amazon yurtdışı Govee WiFi LED şerit 5 m, Smart RGB LED şerit, uygulama kontrolü, renk değişimi, müzik senkronizasyonu, Alexa ve Google Assistant ile çalışır Govee WiFi LED şerit 5 m, Smart RGB LED şerit, uygulama kontrolü, renk değişimi, müzik senkronizasyonu, Alexa ve Google Assistant ile çalışır : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
Amazon yurtdışı Govee WiFi LED şerit 5 m, Smart RGB LED şerit, uygulama kontrolü, renk değişimi, müzik senkronizasyonu, Alexa ve Google Assistant ile çalışır Govee WiFi LED şerit 5 m, Smart RGB LED şerit, uygulama kontrolü, renk değişimi, müzik senkronizasyonu, Alexa ve Google Assistant ile çalışır : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
DoktorBey19 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 2.041 Makaleler 2 Çözümler 15 28 Eylül 2022 #6 donttouch dedi: Amazon yurtdışı Govee WiFi LED şerit 5 m, Smart RGB LED şerit, uygulama kontrolü, renk değişimi, müzik senkronizasyonu, Alexa ve Google Assistant ile çalışır Govee WiFi LED şerit 5 m, Smart RGB LED şerit, uygulama kontrolü, renk değişimi, müzik senkronizasyonu, Alexa ve Google Assistant ile çalışır : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam Genişletmek için tıkla... Ekrandaki renklere göre senkronize yanıyor mu ?
donttouch dedi: Amazon yurtdışı Govee WiFi LED şerit 5 m, Smart RGB LED şerit, uygulama kontrolü, renk değişimi, müzik senkronizasyonu, Alexa ve Google Assistant ile çalışır Govee WiFi LED şerit 5 m, Smart RGB LED şerit, uygulama kontrolü, renk değişimi, müzik senkronizasyonu, Alexa ve Google Assistant ile çalışır : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam Genişletmek için tıkla... Ekrandaki renklere göre senkronize yanıyor mu ?
donttouch Hectopat Katılım 28 Nisan 2022 Mesajlar 396 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2022 #7 Ben de almak istiyorum ama galiba sadece ses ile senkronize çalışıyor.
DoktorBey19 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 2.041 Makaleler 2 Çözümler 15 28 Eylül 2022 #8 donttouch dedi: Ben de almak istiyorum ama galiba sadece ses ile senkronize çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Görünttü ile senkronize çalışanlar var ama çok pahalı. Uygun fiyatlı bulalım.
donttouch dedi: Ben de almak istiyorum ama galiba sadece ses ile senkronize çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Görünttü ile senkronize çalışanlar var ama çok pahalı. Uygun fiyatlı bulalım.