Monitör askı aparatı önerisi

Deniz_Ali

Decapat
Makaleler
3
Selam, 3 adet AOC24G2u sahibiyim. Monitörler efsane fakat ayakları felaket seviyede kötü. Fazla uzun ayakları var bunun için bir askı aparatı istiyorum. 3 monitör desteklemesi gerekiyor ve monitörlerimi taşıması gerekiyor. Ortalama 2,5 CM kalınlığa sahip bir masam var.

Ben linkteki ürünü kullanıyorum. Bendeki monitörler 27" olduğu için uzatma aparatı ile kullanıyorum ama uzatma aparatlarından çok memnun değilim açıkçası. Çok sallanma oluyor ve ufak bir dokunuşta hemen simetrisi bozuluyor.

Ana gövdesi çok sağlam. Benim masam 3.6mm kalınlığında. Senin masanın kalınlığı da yeterli bence. Tabii içi boş ikea masalarından değilse..

Senin monitörlerin 24" olduğu için böyle bir sorun yaşayacağını zannetmiyorum. Bunun dışında malzeme kalitesi olarak gayet iyi. Firma müşteri ile ilgileniyor. Uzatma aparatları ayrı satılmasına rağmen bana hediye etmişlerdi. Üstelik böyle bir kampanyaları da yoktu.

Ben 2021 Haziran'da 1560₺'ya satın almıştım. Fiyatı epey artmış.

Örnek;
IMG_20211224_210334.jpg

çOK GÜZ
Ben linkteki ürünü kullanıyorum. Bendeki monitörler 27" olduğu için uzatma aparatı ile kullanıyorum ama uzatma aparatlarından çok memnun değilim açıkçası. Çok sallanma oluyor ve ufak bir dokunuşta hemen simetrisi bozuluyor.

Ana gövdesi çok sağlam. Benim masam 3.6mm kalınlığında. Senin masanın kalınlığı da yeterli bence. Tabii içi boş ikea masalarından değilse..

Senin monitörlerin 24" olduğu için böyle bir sorun yaşayacağını zannetmiyorum. Bunun dışında malzeme kalitesi olarak gayet iyi. Firma müşteri ile ilgileniyor. Uzatma aparatları ayrı satılmasına rağmen bana hediye etmişlerdi. Üstelik böyle bir kampanyaları da yoktu.

Ben 2021 Haziran'da 1560₺'ya satın almıştım. Fiyatı epey artmış.

Örnek;
Eki Görüntüle 1345253
Çok güzel bir aparatmış , bende şimdi amazonda gezerken buldum
kargo ücreti 250TL vergi ile nekadar olur bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı