Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.701 Makaleler 7 Çözümler 93 20 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar merhaba. Monitör ayarlarımda bazı oynamalar yaptım ve bazı şeyleri bozuldu. Monitör ayarlarını nasıl sıfırlayabilirim?
Arkadaşlar merhaba. Monitör ayarlarımda bazı oynamalar yaptım ve bazı şeyleri bozuldu. Monitör ayarlarını nasıl sıfırlayabilirim?
system32exec Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 3.209 Çözümler 12 20 Şubat 2021 #2 Marka model belirtseydin arkadaşlar ona göre yardımcı olurdu
blavlmao Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 2.741 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer 36 20 Şubat 2021 #3 Monitörlerin OSD'sinde genellikle Ayarlar sekmesi olur, orada da Ayarları Sıfırla sekmesi vardır. Oradan yapabilirsiniz.
Monitörlerin OSD'sinde genellikle Ayarlar sekmesi olur, orada da Ayarları Sıfırla sekmesi vardır. Oradan yapabilirsiniz.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.701 Makaleler 7 Çözümler 93 20 Şubat 2021 #4 system32exec dedi: Marka model belirtseydin arkadaşlar ona göre yardımcı olurdu Genişletmek için tıkla... AOC hocam. Modelini bilmiyorum, 6-7 yıllık monitör blavlmao dedi: Monitörlerin OSD'sinde genellikle Ayarlar sekmesi olur, orada da Ayarları Sıfırla sekmesi vardır. Oradan yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam settings diye bir yerde reset var, o no da, yes yaparsam düzelir mi?
system32exec dedi: Marka model belirtseydin arkadaşlar ona göre yardımcı olurdu Genişletmek için tıkla... AOC hocam. Modelini bilmiyorum, 6-7 yıllık monitör blavlmao dedi: Monitörlerin OSD'sinde genellikle Ayarlar sekmesi olur, orada da Ayarları Sıfırla sekmesi vardır. Oradan yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam settings diye bir yerde reset var, o no da, yes yaparsam düzelir mi?
blavlmao Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 2.741 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer 36 20 Şubat 2021 #5 Webcam kullanan insan dedi: AOC hocam. Modelini bilmiyorum, 6-7 yıllık monitör Hocam settings diye bir yerde reset var, o no da, yes yaparsam düzelir mi? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle düzelecek, başka bir işlevi de olabilir ancak denemekten zarar gelmez.
Webcam kullanan insan dedi: AOC hocam. Modelini bilmiyorum, 6-7 yıllık monitör Hocam settings diye bir yerde reset var, o no da, yes yaparsam düzelir mi? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle düzelecek, başka bir işlevi de olabilir ancak denemekten zarar gelmez.