O orcnaydn Hectopat Katılım 22 Mayıs 2018 Mesajlar 115 5 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar monitörün ayarlarına girince, galiba OSD menü olarak geçiyor, orada focus adında bir menü var. Oraya girince 2 seçenek çıkıyor clock ve phase adı altında, bunlar ne işe yarıyor tam olarak?
Arkadaşlar monitörün ayarlarına girince, galiba OSD menü olarak geçiyor, orada focus adında bir menü var. Oraya girince 2 seçenek çıkıyor clock ve phase adı altında, bunlar ne işe yarıyor tam olarak?
Alonso Hectopat Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 481 Çözümler 8 5 Ekim 2020 #2 LCD Monitörlerde Faz ve Saat (Phase and Clock) Ayarı Bende yeni öğrendim ne olduğunu. Hiç duymamıştım daha önce. Artı 0 Eksi
LCD Monitörlerde Faz ve Saat (Phase and Clock) Ayarı Bende yeni öğrendim ne olduğunu. Hiç duymamıştım daha önce.
MamiFK Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 236 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #3 Alonso dedi: LCD Monitörlerde Faz ve Saat (Phase and Clock) Ayarı Bende yeni öğrendim ne olduğunu. Hiç duymamıştım daha önce. Genişletmek için tıkla... Sen adamsın ya. Resmen çözünürlüğüm arttı sanki. Artı 0 Eksi
Alonso dedi: LCD Monitörlerde Faz ve Saat (Phase and Clock) Ayarı Bende yeni öğrendim ne olduğunu. Hiç duymamıştım daha önce. Genişletmek için tıkla... Sen adamsın ya. Resmen çözünürlüğüm arttı sanki.