E exsoso10 Kilopat Katılım 28 Eylül 2018 Mesajlar 455 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ekim 2025 #1 Arkadaşlar resimdeki girişlerden hangisi monitör bağlantısı 1 mi 2 mi? Uzun zamandır masaüstü dizmedim girişler değişmiş.
Arkadaşlar resimdeki girişlerden hangisi monitör bağlantısı 1 mi 2 mi? Uzun zamandır masaüstü dizmedim girişler değişmiş.
muratscd Hectopat Dizüstü Cerrahı Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 5.118 Çözümler 23 Yer Florida Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 A515-58-50LB/Playstation 5 Slim Digital Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2025 #2 3-Hdmi
NirvanaDijital Centipat Katılım 19 Eylül 2024 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dijital Medya Ajansı 1 Ekim 2025 #3 Monitörün girişi nedir?
EmirHene Decapat Ekipman Ustası Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 2.473 Makaleler 4 Çözümler 17 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX6600 R5 5500 B450M K II XPG 16 3200MHZ RAM Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2025 #4 exsoso10 dedi: Eki Görüntüle 2581830Arkadaşlar resimdeki girişlerden hangisi monitör bağlantısı 1 mi 2 mi? Uzun zamandır masaüstü dizmedim girişler değişmiş. Genişletmek için tıkla... Sağ yukarıdaki HDMİ bölümüne takıcaksınız normal olarak, takmanız gereken kablonun fotoğrafını eklermisiniz?
exsoso10 dedi: Eki Görüntüle 2581830Arkadaşlar resimdeki girişlerden hangisi monitör bağlantısı 1 mi 2 mi? Uzun zamandır masaüstü dizmedim girişler değişmiş. Genişletmek için tıkla... Sağ yukarıdaki HDMİ bölümüne takıcaksınız normal olarak, takmanız gereken kablonun fotoğrafını eklermisiniz?
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.683 Makaleler 5 Çözümler 38 1 Ekim 2025 #5 DVI girişi onlar az sağda HDMI girişi var hangisi senin kablonsa ona takacaksın. Birde anakarta takıyorsun galiba ekran kartın varsa ona takacaksın.
DVI girişi onlar az sağda HDMI girişi var hangisi senin kablonsa ona takacaksın. Birde anakarta takıyorsun galiba ekran kartın varsa ona takacaksın.
E exsoso10 Kilopat Katılım 28 Eylül 2018 Mesajlar 455 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ekim 2025 #6 GoDd1 dedi: DVI girişi onlar az sağda HDMI girişi var hangisi senin kablonsa ona takacaksın. Bir de anakarta takıyorsun galiba ekran kartın varsa ona takacaksın. Genişletmek için tıkla... Bu ekran kartının arka girişleri. HDMI yerinden mi takmam gerekiyor? Bende sadece VGA girişi var kablo olarak.
GoDd1 dedi: DVI girişi onlar az sağda HDMI girişi var hangisi senin kablonsa ona takacaksın. Bir de anakarta takıyorsun galiba ekran kartın varsa ona takacaksın. Genişletmek için tıkla... Bu ekran kartının arka girişleri. HDMI yerinden mi takmam gerekiyor? Bende sadece VGA girişi var kablo olarak.
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.683 Makaleler 5 Çözümler 38 1 Ekim 2025 #7 @exsoso10 VGA olmaz bunlara dönüştürücü almalısın.
E exsoso10 Kilopat Katılım 28 Eylül 2018 Mesajlar 455 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ekim 2025 #8 EmirHene dedi: Sağ yukarıdaki HDMI bölümüne takacaksınız normal olarak, takmanız gereken kablonun fotoğrafını ekler misiniz? Genişletmek için tıkla... Sadece VGA girişili eski tip kablo var ama onun girişinden ekran kartında yok maalesef. GoDd1 dedi: @exsoso10 VGA olmaz bunlara dönüştürücü almalısın. Genişletmek için tıkla... HDMI dönüştürücülü mü?
EmirHene dedi: Sağ yukarıdaki HDMI bölümüne takacaksınız normal olarak, takmanız gereken kablonun fotoğrafını ekler misiniz? Genişletmek için tıkla... Sadece VGA girişili eski tip kablo var ama onun girişinden ekran kartında yok maalesef. GoDd1 dedi: @exsoso10 VGA olmaz bunlara dönüştürücü almalısın. Genişletmek için tıkla... HDMI dönüştürücülü mü?
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.683 Makaleler 5 Çözümler 38 1 Ekim 2025 #9 @exsoso10 Evet, yanlış alma sakın VGA kablonu dönüştürüye takilanlaardan alacaksin.
E exsoso10 Kilopat Katılım 28 Eylül 2018 Mesajlar 455 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ekim 2025 #10 GoDd1 dedi: @exsoso10 evet, yanlış alma sakın VGA kablonu dönüştürüye takilanlaardan alacaksin. Genişletmek için tıkla... Anladım peki DVI girişler ne işe yarıyor?
GoDd1 dedi: @exsoso10 evet, yanlış alma sakın VGA kablonu dönüştürüye takilanlaardan alacaksin. Genişletmek için tıkla... Anladım peki DVI girişler ne işe yarıyor?