Monitör bağlantısı nasıl yapılır?

Akın Topdemir

Centipat
Arkadaşlar PC hayatım boyunca hep laptop kullandım ilk kez masaüstü bilgisayara geçiyorum. Ekran kartını bildiğiniz gibi monitöre bağlamamız gerekiyor, bunun için bağlayacağımız kablo lazım HDMI ya da DisplayPort kablosu gibi. Kabloyu kendimiz ayrı mı almamız lazım yoksa kendi geliyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazı firmalara kendisi gönderiyor monitör ile ama bazen de çıkmıyor. Hangi monitörü aldınız?

Kendisi geliyor monitörün içinde kabloyu monitörün arkasına takıyorsun diğer ucunuda dediğin gibi ekran kartının arkasındaki HDMI yerine.

Kendisi geliyor monitörün içinde kabloyu monitörün arkasına takıyorsun diğer ucunuda dediğin gibi ekran kartının arkasındaki HDMI yerine.
Hocam yanlış bilgi vermeyin bazen çıkmıyor içinden. Şimdi çıkacak diye almayacak belki sonra da 3 4 gün kabloyu bekleyecek.

Ben gelmeyeni hiç görmedim gelmemesi için hiç bilinmeyen bir siteden alması gerek bence yanlış bilgi değil.
Ben Asus almıştım geçen sene ve içinden çıkmamıştı. Bu yıl da Acer aldım sadece VGA çıktı. Site ile ürünün ne alakası var bu marka ve model odaklı bir durum. Konu sahibi daha detaylı bilgi verirse daha önce aynı ürünü alan çıkabilir belki.

Monitör;

AOC 24" C24G1 144Hz 1ms FreeSync FullHD DPport HDMI Pivot Curved Oyuncu Monitörü

İtopya sitesindeki bir yorumda içinden DP ve HDMI kablosunun çıktığı yazıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…