Monitör beyaz ekran oluyor

Makaleler
3
Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir, ne yapılması lazım?
Şimdi, sorun eğer monitördense neden Windows açılırken görüntü veriyor da masaüstüne gelince beyaz ekran veriyor?
Sorun ekran kartından ise monitörün düğmesine basıp kapat-aç yapınca nasıl düzeliyor?
Sorun yazılımsalsa yine aynı şekilde monitörün düğmesine basıp kapat-aç yapınca nasıl düzeliyor?
Anlam veremedim bir türlü.☹️

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir, ne yapılması lazım?
Şimdi, sorun eğer monitördense neden Windows açılırken görüntü veriyor da masaüstüne gelince beyaz ekran veriyor?
Sorun ekran kartından ise monitörün düğmesine basıp kapat-aç yapınca nasıl düzeliyor?
Sorun yazılımsalsa yine aynı şekilde monitörün düğmesine basıp kapat-aç yapınca nasıl düzeliyor?
Anlam veremedim bir türlü.☹️

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sorun sadece bilgisayarı açarken mi oluyor? Dönüştürücü kullanıyor musunuz?

Sorun sadece bilgisayarı açarken mi oluyor? Dönüştürücü kullanıyor musunuz?
Evet, sadece bilgisayarı açarken oluyor. Dönüştürücü kullanıyorum, VGA to DP Bugüne kadar hiç böyle bir sorun vermemişti, en az 4-5 yıldır böyle kullanıyorum.
BIOS'da da aynı durum yaşanıyor mu?
Ayrıca herhangi bir dönüştürücü kaynaklı da olabilir.
Biosa girmeyi denemedim, çünkü o şekilde açılırken böyle beyaz ekran yapmadığı zamanlarda oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı