E erenyanık Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2023 #1 Eski laptop ekranıma lvds connector aldım bağladım ama beyaz ekran gösteriyor. Panelde sorun yok lvds connector bozuk galiba nasıl tamir edebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Şubat 2023
Eski laptop ekranıma lvds connector aldım bağladım ama beyaz ekran gösteriyor. Panelde sorun yok lvds connector bozuk galiba nasıl tamir edebilirim?
F Fattalite Picopat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 276 Makaleler 2 Çözümler 2 21 Şubat 2023 #2 erenyanık dedi: Eski laptop ekranıma lvds connector aldım bağladım ama beyaz ekran gösteriyor. Panelde sorun yok lvds connector bozuk galiba nasıl tamir edebilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam çok yüksek bir elektronik bir bilginiz yoksa tamir etme ihtimaliniz maalesef ki çok düşük, yeni bir tanesini almanızı tavsiye ederim.
erenyanık dedi: Eski laptop ekranıma lvds connector aldım bağladım ama beyaz ekran gösteriyor. Panelde sorun yok lvds connector bozuk galiba nasıl tamir edebilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam çok yüksek bir elektronik bir bilginiz yoksa tamir etme ihtimaliniz maalesef ki çok düşük, yeni bir tanesini almanızı tavsiye ederim.
E erenyanık Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2023 #3 Fattalite dedi: Hocam çok yüksek bir elektronik bir bilginiz yoksa tamir etme ihtimaliniz maalesef ki çok düşük, yeni bir tanesini almanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam connector elime yeni geçti zaten aliexpressten aldım ilk denediğimden beri beyaz ekran gösteriyor Nasıl Düzeltebilirim azcık elektronik bilgim var
Fattalite dedi: Hocam çok yüksek bir elektronik bir bilginiz yoksa tamir etme ihtimaliniz maalesef ki çok düşük, yeni bir tanesini almanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam connector elime yeni geçti zaten aliexpressten aldım ilk denediğimden beri beyaz ekran gösteriyor Nasıl Düzeltebilirim azcık elektronik bilgim var