ShaNoNN
Hectopat
Daha fazla
Durduk yere bir anda monitör kendi kendine arıza veriyor. Mesela arkada oyun açık ya da oynuyor olsam bile kendi kendine ekran donuyor. Ekran takılı kaldıktan sonra simsiyah oluyor ve PC kapan aç gibi bir şey yaşıyor, klavye fare ışıkları falan kendine kendine git gel yapıyor. Bu esnada bilgisayar kendini resetliyor, açılınca gelen sesler falanda geliyor ama ekran yok. Bildiğiniz ekran simsiyah kalıyor. Kaç defa kapat aç yapıyorum.
Prizle ilgili sanıp kabloların yerini değiştiriyorum ama hiçbir şekilde dönüt alamıyorum. Hiçbir şey anlamadım. Hatta bu olayın sadece saat 12'den sonra yaşanması da beni uyuz etmeye başladı, bırakın da 5 dakika kafamız rahatlasın.
Burada sorun monitörde mi yoksa ekran kartında mı anlamadım. Belki yardım edebilirsiniz.
Prizle ilgili sanıp kabloların yerini değiştiriyorum ama hiçbir şekilde dönüt alamıyorum. Hiçbir şey anlamadım. Hatta bu olayın sadece saat 12'den sonra yaşanması da beni uyuz etmeye başladı, bırakın da 5 dakika kafamız rahatlasın.
Burada sorun monitörde mi yoksa ekran kartında mı anlamadım. Belki yardım edebilirsiniz.