Monitör bozuldu

EFHMedia

Decapat
Daha fazla  
Monitör
Turbox
Bilgisayar uykudayken bozuldu daha önceden de olmuştu servise göndermiştim. Elektrik kesintisi veya başka biri tarafından temas olmadı kendi kendine açılmış ve monitör bozulmuş.

Eki Görüntüle 1919723

Dosya Ekleri

• 20230827_154303.jpg
    20230827_154303.jpg
    523,1 KB · Görüntüleme: 128
Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayar uykudayken bozuldu daha önceden de olmuştu servise göndermiştim. Elektrik kesintisi veya başka biri tarafından temas olmadı kendi kendine açılmış ve monitör bozulmuş.

Eki Görüntüle 1919723
Turbox. 😬 Normal denilebilir Turbox için. Ama kendi kendine açılması garip.

Başka bir çözümü olamaz mı? Az önce bir 5dk falan açık durdu düzeldi ekran fakat yeniden başlatınca tekrar bozuldu.

Bu sorun ile ben de karşılaştım maalesef çözümü yok ya yenisini alacaksınız ya da garanti varsa yollayın ürün sorunu bu ürün yaşını doldurursa ya da kalitesiz olursa olur.

Hiç mavi ekran aldınız mı? Birkaç gün önce benim de monitörümde bozukluklar oldu ama mavi ekran da almıştım. Sorun monitörde değildi yani.

Eki Görüntüle 1919723

Hocam bir videoda görmüştüm ama ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmem adam saç kurutma makinesi tutmuştu düzelmişti.

Hiç mavi ekran aldınız mı? Birkaç gün önce benim de monitörümde bozukluklar oldu ama mavi ekran da almıştım. Sorun monitörde değildi yani.
Yok bilgisayar sorunsuz.

Hocam bir videoda görmüştüm ama ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmem adam saç kurutma makinesi tutmuştu düzelmişti.
Videoyu hatırlıyorsanız paylaşabilir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı