Çözüldü Monitör bozuluyor mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

İsimsizMan09

Hectopat
Arkadaşlar monitör dün yapmaya başladı bunu ondan önceki gün hiçbir sıkıntı yoktu. Arada sırada bu şekilde yapıyor özellikle ilk açılırken. Ondan sonra düzeliyor şu an bunu yazarken yapmıyor hiçbir şey. Sizce monitörüm bozulma sinyalleri mi veriyor?

Çözüm
Tek siz bu sorunu yaşamamışsınız G-Sync Free-Sync kaynaklı bir panel arızası gibi.

Diğer insanlar çok farklı şeylerde yaşamış sorunlu model seçmişsiniz HDMI girişinde düzelmezse dönüş yapın.
Ahh ahh bu monitörü daha önce de tamamen panel ekran bozulmaktan servise gönderdik 1 buçuk sene önce. Yeni panel taktılar 7 gün sürdü eve gelince 2 tane ölü piksel vardı bir daha uğraşmaya değmez diyip göndermedik. Şimdi tekrar panel olayı başlıyor o zaman. Dünyanın en kötü monitör markası...
Kardeşim samsung gibi bi markayı dünyanın en kötü monitör markası diyerek kötülemen yanlış, kronik sorunlu bir modeli araştırmadan almışsın.

Ahh ahh bu monitörü daha önce de tamamen panel ekran bozulmaktan servise gönderdik 1 buçuk sene önce. Yeni panel taktılar 7 gün sürdü eve gelince 2 tane ölü piksel vardı bir daha uğraşmaya değmez diyip göndermedik. Şimdi tekrar panel olayı başlıyor o zaman. Dünyanın en kötü monitör markası...
Benim monitörüm 5000veya4000TL'ye almıştım 3 4 ay önce yeni model tavsiye ederim satarsanız alıcısı olacaktır.Excalibur Curved 200HZ modeli tam hatırlamıyorum bulunca dönerim ama bunları yazınca çıkar.

Kardeşim samsung gibi bi markayı dünyanın en kötü monitör markası diyerek kötülemen yanlış, kronik sorunlu bir modeli araştırmadan almışsın.
Aynen öyle Odyssey g3 kronik sorunlu yukarıda demiştim sorunlu model diye.

4000TL'ye almışım mediamarkttan gidip aldım ama ben kızılayda sizinde gidip almanızı öneririm model bu: Excalibur 23.8'' Curved Oyuncu Monitörü | Casper

Benim monitörüm 5000veya4000TL'ye almıştım 3 4 ay önce yeni model tavsiye ederim satarsanız alıcısı olacaktır.Excalibur Curved 200HZ modeli tam hatırlamıyorum bulunca dönerim ama bunları yazınca çıkar.

Hocam R25I-30 veya asus q1a önerilebilir.

4000TL'ye almışım mediamarkttan gidip aldım ama ben kızılayda sizinde gidip almanızı öneririm model bu: Excalibur 23.8'' Curved Oyuncu Monitörü | Casper
Yani aslında biraz daha bekleyip bir 2K monitör düşünüyordum bunu 2-3 senedir kullanıyorum. 4060ti ekran kartımla çok fazla 2k oyun oynayabilir miyim bilmiyorum kararsızım biraz 1080p monitör ve 2k arasında.

ASUS VG248QG Kullanıcısı abim bi sorunu yok bende attığımı kullanıyorum akıcı monitörler ASUS VG248QG 165 Hz.

Bu excalibur fhd 1080p ama dikkat etmeniz gerekiyor kullanırken ekranı dikerken veya masayı sallarsanız yıkılabilir ayağı çok dengeli değil genel sorunu bu.

@İsimsizMan09 Birde yeniyimde mesajlarımdan birini çözüldü işaretler misiniz yardımcı olabildiysem?

Son düzenleme:
1730548733239.png

1730548772291.png

Arkadaşlar monitör dün yapmaya başladı bunu ondan önceki gün hiçbir sıkıntı yoktu. Arada sırada bu şekilde yapıyor özellikle ilk açılırken. Ondan sonra düzeliyor şu an bunu yazarken yapmıyor hiçbir şey. Sizce monitörüm bozulma sinyalleri mi veriyor?

Ve arkadaşlar monitör hakkı rahmetine kavuştu. Eski monitörüm oldu kendisi zaten yeni bir monitör alacaktım yenisini aldıktan sonra anında bozuldu. Artık hiç kendine gelmiyor. Samsung almadım iyi ki ikincisini.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı