Monitör çalışıyor ancak görüntü gelmiyor

machenzi

Centipat
Daha fazla  
Ekranım normal bir şekilde çalışıyordu. Ekran çalışıyor ancak görüntü alamıyorum. Kablodan kaynaklı olduğunu düşünüyorum ancak diğer ekranımla olan girişlerini değiştirmeyi denedim, bu sefer ikisi birlikte gitti.

durduk yere mi oluyor, başlangıçta görüntü alıyor musunuz, bios u sıfırlamayi denediniz mi?
güvenli modda acabiliyorsaniz, driver ları kaldırıp tekrar yukleyin.

durduk yere mi oluyor, başlangıçta görüntü alıyor musunuz, bios u sıfırlamayi denediniz mi?
güvenli modda acabiliyorsaniz, driver ları kaldırıp tekrar yukleyin.
Dün sorunsuz bir şekilde çalışıyordu, bugün kendi kendine bozulmuş. Güvenli modda nasıl başlatacağımı tam olarak anlayamadım.

bilgisayar ilk acildiginda anakart ureticisinin logosu normalde gelir. siz o ekranı gotuyur musunuz ?

Bilgisayar ilk acildiginda anakart ureticisinin logosu normalde gelir. Siz o ekranı gotuyur musunuz?

Kusura bakmayın biraz geç cevap verdim ama olsun artık... BIOS'a girip biraz araştırdım ama bulamadım nasıl yapacağımı. Birkaç video izledim yeniden başlatırken Shift tuşuna basılı tutmak gibi şeyler söylüyorlardı, ancak bu bende çalışmıyor.

Ekleme: O kadar fazla şey denedim hiçbirisi işime yaramadı ancak fişini çıkartıp takınca sorun düzeldi... 3 gündür bunun için uğraşıyormuşum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı