Mehmet Emin ERGÜN Picopat Katılım 24 Mayıs 2022 Mesajlar 363 Yer C:/Windows/System32/memoş.exe Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, uzatmayacağım. 2-3 aydır laptopumu monitör ile kullanıyordum fakat bugün görüntü gelmiyor. HDMI kablosu ile görüntü alıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ekim 2022
Merhaba arkadaşlar, uzatmayacağım. 2-3 aydır laptopumu monitör ile kullanıyordum fakat bugün görüntü gelmiyor. HDMI kablosu ile görüntü alıyorum.
Jetronin Hectopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 1.701 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2022 #2 Mehmet Emin ERGÜN dedi: Merhaba arkadaşlar, uzatmayacağım. 2-3 aydır laptopumu monitör ile kullanıyordum fakat bugün görüntü gelmiyor. HDMI kablosu ile görüntü alıyorum. Genişletmek için tıkla... Laptop ekranını kullanabiliyor musunuz? Kullanabiliyorsaniz görüntü ayarlarını kontrol edin, bizi sıkıntı yoksa monitörün girişlerini sonrada içini açıp bakın lehim atmış olabilir.
Mehmet Emin ERGÜN dedi: Merhaba arkadaşlar, uzatmayacağım. 2-3 aydır laptopumu monitör ile kullanıyordum fakat bugün görüntü gelmiyor. HDMI kablosu ile görüntü alıyorum. Genişletmek için tıkla... Laptop ekranını kullanabiliyor musunuz? Kullanabiliyorsaniz görüntü ayarlarını kontrol edin, bizi sıkıntı yoksa monitörün girişlerini sonrada içini açıp bakın lehim atmış olabilir.
Enes Kessler Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 514 Çözümler 3 15 Ekim 2022 #3 Laptopun donanimlari bozulmustur bende oyle yapacaktım fakat olmadi ama laptopun donanimi vs kirilmisti.
Laptopun donanimlari bozulmustur bende oyle yapacaktım fakat olmadi ama laptopun donanimi vs kirilmisti.
Saint Lucia Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #4 Farklı bir kablo ile dene görüntü almayı. Konu çok kısa anlatılmış. Yani bir yöntem denemediniz mi? Sistem çalışıyor mu?
Farklı bir kablo ile dene görüntü almayı. Konu çok kısa anlatılmış. Yani bir yöntem denemediniz mi? Sistem çalışıyor mu?
Mehmet Emin ERGÜN Picopat Katılım 24 Mayıs 2022 Mesajlar 363 Yer C:/Windows/System32/memoş.exe Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #5 Jetronin dedi: Laptop ekranını kullanabiliyor musunuz? Kullanabiliyorsaniz görüntü ayarlarını kontrol edin, bizi sıkıntı yoksa monitörün girişlerini sonrada içini açıp bakın lehim atmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Sorun yok, laptop ekranı çalışıyor ve monitör gayet iyi durumda. Saint Lucia dedi: Farklı bir kablo ile dene görüntü almayı. Konu çok kısa anlatılmış. Yani bir yöntem denemediniz mi? Sistem çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Denedim, tabi ki çalışıyor sistem çalışmasa ayrı konu açardım.
Jetronin dedi: Laptop ekranını kullanabiliyor musunuz? Kullanabiliyorsaniz görüntü ayarlarını kontrol edin, bizi sıkıntı yoksa monitörün girişlerini sonrada içini açıp bakın lehim atmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Sorun yok, laptop ekranı çalışıyor ve monitör gayet iyi durumda. Saint Lucia dedi: Farklı bir kablo ile dene görüntü almayı. Konu çok kısa anlatılmış. Yani bir yöntem denemediniz mi? Sistem çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Denedim, tabi ki çalışıyor sistem çalışmasa ayrı konu açardım.