Garanti kullanıcı hatasına bakmaz, çizik kötü durumda hocam düzelmez o ekran değişmesi gerekiyor.
Geçmiş olsun hocam.Evet bir kez daha görüyorum ki FIFA oynanmaz bir oyun sinirden evin camını kırmıştım yumrukla cam fırlayıp ekrana gelince böyle oldu.
Geçmiş olsun. Derin, kaplamayı soyan bir çizik ise panel değişiminden başka bir çözümü maalesef yok. Garantiye gönderseniz de garanti kapsamı dışında olduğu için sağlam bir rakam söyleyeceklerdir size panel değişimi teklif edecekleri için.
Geçmiş olsun hocam.
Sıfır fiyatına yakın bir fiyat verirler emin ol.Hiç bilmiyorum 5 aydır böyle kullanıyorum, garanti o zaman en az 2000 TL ister fiyatlar malum.
Teşekkürler Hocam.
Geçmiş olsun hocam olur öyle şeyler insanlık hali, canınızı sıkmayın dikkat edersiniz bidahaki sefere.Evet bir kez daha görüyorum ki FIFA oynanmaz bir oyun sinirden evin camını kırmıştım yumrukla cam fırlayıp ekrana gelince böyle oldu.
Sıfır fiyatına yakın bir fiyat verirler emin ol.
Tabii ki değmez ama bir telefon ekranı için bile 10-20K değişim ücreti istenen şu devirde çok normal.Ouvvv, bir çizik için değer mi hocam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.