Jeswia Kilopat Katılım 14 Şubat 2019 Mesajlar 450 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2019 #1 Klavyem yüzünden monitörüm 5- 6 yerden çizildi. Bazilari büyük, bazilari küçük çizikler. Karbonat su işe yaramadi. Nasil geçer bu çizikler?
Klavyem yüzünden monitörüm 5- 6 yerden çizildi. Bazilari büyük, bazilari küçük çizikler. Karbonat su işe yaramadi. Nasil geçer bu çizikler?
cgurses Megapat Katılım 25 Aralık 2015 Mesajlar 137 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #2 Bu soruların cevabını kimse bilmiyor sanırım ki hiç cevap gelmemiş.
Jeswia Kilopat Katılım 14 Şubat 2019 Mesajlar 450 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #3 cgurses dedi: Bu soruların cevabını kimse bilmiyor sanırım ki hiç cevap gelmemiş. Genişletmek için tıkla... Düzelmez demek ki. Çizik çizik oynuyorum hala. Her geçen gün indirim bekliyorum fiyatı kat kat artıyor.
cgurses dedi: Bu soruların cevabını kimse bilmiyor sanırım ki hiç cevap gelmemiş. Genişletmek için tıkla... Düzelmez demek ki. Çizik çizik oynuyorum hala. Her geçen gün indirim bekliyorum fiyatı kat kat artıyor.