kaJend Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 173 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #1 Merhaba monitörüm her yeri çok noktacıklı gösteriyor. Fotoğrafta ne kadar belli bilmiyorum ama çok detay çok noktalı gösteriyor. Dosya Ekleri A0F7C524-DEAC-4C5A-A0CE-DCEE51E78348.jpeg 252 KB · Görüntüleme: 82
Merhaba monitörüm her yeri çok noktacıklı gösteriyor. Fotoğrafta ne kadar belli bilmiyorum ama çok detay çok noktalı gösteriyor.
ibasicGodStrafe Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 557 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #2 kaJend dedi: Merhaba monitörüm her yeri çok noktacıklı gösteriyor. Fotoğrafta ne kadar belli bilmiyorum ama çok detay çok noktalı gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Monitör modeli nedir?
kaJend dedi: Merhaba monitörüm her yeri çok noktacıklı gösteriyor. Fotoğrafta ne kadar belli bilmiyorum ama çok detay çok noktalı gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Monitör modeli nedir?
Cuteaa Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 2.311 Çözümler 15 29 Nisan 2023 #3 kaJend dedi: Merhaba monitörüm her yeri çok noktacıklı gösteriyor. Fotoğrafta ne kadar belli bilmiyorum ama çok detay çok noktalı gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Genişten resim atabilir misiniz?
kaJend dedi: Merhaba monitörüm her yeri çok noktacıklı gösteriyor. Fotoğrafta ne kadar belli bilmiyorum ama çok detay çok noktalı gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Genişten resim atabilir misiniz?
kaJend Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 173 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #4 ibasicGodStrafe dedi: Monitör modeli nedir? Genişletmek için tıkla... VG249Q1A Cuteaa dedi: Genişten resim atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... atıyorum bir saniye
ibasicGodStrafe dedi: Monitör modeli nedir? Genişletmek için tıkla... VG249Q1A Cuteaa dedi: Genişten resim atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... atıyorum bir saniye
ibasicGodStrafe Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 557 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #5 kaJend dedi: VG249Q1A. Atıyorum bir saniye. Genişletmek için tıkla... Arayüzden vividpixel ile netliğe ayarlarını kontrol et.
kaJend dedi: VG249Q1A. Atıyorum bir saniye. Genişletmek için tıkla... Arayüzden vividpixel ile netliğe ayarlarını kontrol et.
kaJend Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 173 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #6 Oyun menüsünden kaynaklı değil. Her yerde bariz bir şekilde buzullanma oluyor. ibasicGodStrafe dedi: Arayüzden vividpixel ile netliğe ayarlarını kontrol et. Genişletmek için tıkla... 20 de kullanıyorum o gayet yerinde fakat başka bir ayar yokmudur?
Oyun menüsünden kaynaklı değil. Her yerde bariz bir şekilde buzullanma oluyor. ibasicGodStrafe dedi: Arayüzden vividpixel ile netliğe ayarlarını kontrol et. Genişletmek için tıkla... 20 de kullanıyorum o gayet yerinde fakat başka bir ayar yokmudur?
ibasicGodStrafe Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 557 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #7 kaJend dedi: Oyun menüsünden kaynaklı değil. Her yerde bariz bir şekilde buzullanma oluyor. Eki Görüntüle 1759677 20 de kullanıyorum o gayet yerinde fakat başka bir ayar yok mudur? Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim yok sen araştır yine de.
kaJend dedi: Oyun menüsünden kaynaklı değil. Her yerde bariz bir şekilde buzullanma oluyor. Eki Görüntüle 1759677 20 de kullanıyorum o gayet yerinde fakat başka bir ayar yok mudur? Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim yok sen araştır yine de.
kaJend Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 173 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #8 @Cuteaa Hocam sizin bildiğiniz başka bir çözüm yolu yok mudur?