PCH v5.1 / RYZEN 5 5500 / RX 6600 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200 MHZ DDR4 RGB SİSTEM TAVSİYESİ Fiyatı ve özelliklerini online olarak Gencergaming.com'dan hemen inceleyin!
www.gencergaming.com
Arkadaşıma bilgisayar toplayacağım. Aklımda bu iki kasadan biri ve bu monitör var. Toplam bütçe 17 bin. Monitör olarak bunu seçtim çünkü kendimde de bu var ve ASUS'un desteği çok kaliteli. Kasa olarak şu an pch-v5.1 daha iyi gibi geliyor gözüme. Sizin farklı öneriniz var mı, yoksa hangi kasa alınmalı?
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
Anlamadım o kasa nasıl bu kadar ucuz?
RX6650 XT kartı RX6600'dan daha iyi değil mi? Hem aralarında 5 bin lira fark var hem özellikleri daha iyi nasıl oluyor?
Anlamadım o kasa nasıl bu kadar ucuz?
RX6650 XT kartı RX6600'dan daha iyi değil mi? Hem aralarında 5 bin lira fark var hem özellikleri daha iyi nasıl oluyor?