Monitör dahil 20.000 TL'ye kadar sistem tavsiyesi

sergx

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar

Kullandığım laptop ömrünü doldurduğu için 20 bin liraya kadar hazır bir bilgisayar almak istiyorum. Arada bir FM dışında oyunla işim yok sadece Google Chrome'da 20-30 sekme açınca bayılmasın, beni 6-7 sene götürsun yeter. Şimdiden teşekkürler.

Bilgisayar yaptığınız işlemlere göre güçlü gelebilir isterseniz daha düşük öneriler verebilirim fiyat konusunda.

Bilgisayar yaptığınız işlemlere göre güçlü gelebilir isterseniz daha düşük öneriler verebilirim fiyat konusunda.
Vermeseniz daha iyi. GameBooster PSU öneriyorsunuz... Intel Arc ekran kartları da ''performans'' olarak tatmin edici olsa da sürücü sorunları falan derken kullanıcıyı fazlasıyla uğraştırabiliyor. Sunduğu performansa göre güç tüketimi de oldukça fazla.

Ayrıca çöp ürün önerip mesajınız beğenilmeyince gidip düzgün mesajları sabote etmek için beğenmedim ifadesini kullanmayın.

Anakartı B450, ekran kartını RX 7600 seçin.

Farketmedim. Yine de konu sahibi muhtemelen çok güç harcayacak oyunlar oynamayacak. Ayrıca konu sahibi güç tüketimi hakkında bir şey dememiş.

Yukarıdaki sistemi alırken ekran kartını, ASROCK RX 7600 CHALLENGER OC olarak seçin
Bütçenizi 2500 TL kadar arttırabilirseniz. Bu Monitörü öneriyorum. @Caner Uncu Ne düşünüyorsun? Ben en ideal bunu ayarlayabildim. Monitör pişman etmez.

Son düzenleme:
O halde neden bana beğenmedim basıyorsunuz?

Ayrıca konu sahibi güç tüketimi hakkında bir şey dememiş.
O zaman gidip trafo önerelim.

Önerdiğiniz GameBooster PSU'nun kalitesine güveniyor musunuz peki? Size al deseler almazsınız, başkasına önermeye gelince gördüğünüz ilk şeyi öneriyorsunuz.

Bu sisteme bakmanı öneririm.

Bu monitör de işini görür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…