Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 28 Ocak 2024 #21 GAMOLA dedi: Ben alsın demedim ki. Genişletmek için tıkla... Ne demek alsın demediniz? Almayacaksa neden önerdiniz? Bu nasıl bir dönmek hocam yapmayın Allah aşkına ya... Neden attınız o zaman? GAMOLA dedi: Size beğenmedim atma sebebim de işlemciydi. Genişletmek için tıkla... Sizin önerdiğiniz işlemci ile benim önerdiğim işlemcinin aynı segment olması...
GAMOLA dedi: Ben alsın demedim ki. Genişletmek için tıkla... Ne demek alsın demediniz? Almayacaksa neden önerdiniz? Bu nasıl bir dönmek hocam yapmayın Allah aşkına ya... Neden attınız o zaman? GAMOLA dedi: Size beğenmedim atma sebebim de işlemciydi. Genişletmek için tıkla... Sizin önerdiğiniz işlemci ile benim önerdiğim işlemcinin aynı segment olması...
LorrieNN Hectopat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 6.648 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12450H - GTX 1650 - 16 GB Ram - 1 TB M.2 SSD - Excalibur G770 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ocak 2024 #22 GAMOLA dedi: Sonradan farkettiğimi yazdım. Genişletmek için tıkla... PSU'ya bakmadan sistem öneriyorsunuz yani?
GAMOLA dedi: Sonradan farkettiğimi yazdım. Genişletmek için tıkla... PSU'ya bakmadan sistem öneriyorsunuz yani?
E Enoviç Centipat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #23 Caner Uncu dedi: Berbat sistem. Aynı paraya RX 7600'lü ve kaliteli bileşenli sistem öneriyoruz, gelip burada Everest PSU'lu, RX 6600 sistem öneriyorsunuz. Önerdiğin monitör de çöp. Genişletmek için tıkla... Pardon hocam.
Caner Uncu dedi: Berbat sistem. Aynı paraya RX 7600'lü ve kaliteli bileşenli sistem öneriyoruz, gelip burada Everest PSU'lu, RX 6600 sistem öneriyorsunuz. Önerdiğin monitör de çöp. Genişletmek için tıkla... Pardon hocam.
G GAMOLA Decapat Katılım 3 Kasım 2023 Mesajlar 842 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #24 LorrieNN dedi: PSU'ya bakmadan sistem öneriyorsunuz yani? Genişletmek için tıkla... Evet önerdim ama farketmeden. Caner Uncu dedi: Ne demek alsın demediniz? Almayacaksa neden önerdiniz? Bu nasıl bir dönmek hocam yapmayın Allah aşkına ya... Neden attınız o zaman? Sizin önerdiğiniz işlemci ile benim önerdiğim işlemcinin aynı segment olması... Genişletmek için tıkla... Aynı segment ama bana kalırsa 13. Nesil İntel işlemciler daha iyi bir seçim. Ayrıca sonra düzeltmenizle PSU'yu farkettim. Bu olaya bu kadar takılmanız da gülünç cidden.
LorrieNN dedi: PSU'ya bakmadan sistem öneriyorsunuz yani? Genişletmek için tıkla... Evet önerdim ama farketmeden. Caner Uncu dedi: Ne demek alsın demediniz? Almayacaksa neden önerdiniz? Bu nasıl bir dönmek hocam yapmayın Allah aşkına ya... Neden attınız o zaman? Sizin önerdiğiniz işlemci ile benim önerdiğim işlemcinin aynı segment olması... Genişletmek için tıkla... Aynı segment ama bana kalırsa 13. Nesil İntel işlemciler daha iyi bir seçim. Ayrıca sonra düzeltmenizle PSU'yu farkettim. Bu olaya bu kadar takılmanız da gülünç cidden.