İntel işlemcinin daha iyi olması veya kötü olması ile ilgili bir yorum yapmayacağım ama eğer fiyat-performans bilgisayarı topluyorsan kesinlikle öneririm. Fx 6300 eşdeğeri bir intel'i aynı fiyata bulman imkansız bunu sen de biliyorsundur zaten .. @CaganMutlu06
GTX 750 Ti düşük kalabilir fakat bir üst modeli ile arasında ortalama 150 200 tl fiyat farkı var ayrıca gtx 750 ti ekran kartının şu an için açamadığı 1 oyun söylermisiniz bana en yüksek ayarlar olmasa bile orta ayarlarda
İyi de sırf şu an açmadığı oyun yok diye o kadar paraya yazık değil mi? Oyun bilgisayarı topluyor ve verdiği para az değil.. Kesinlikle r9 280x öneririm.. @merterden19
GTX 750 Ti düşük kalabilir fakat bir üst modeli ile arasında ortalama 150 200 tl fiyat farkı var ayrıca gtx 750 ti ekran kartının şu an için açamadığı 1 oyun söylermisiniz bana en yüksek ayarlar olmasa bile orta ayarlarda
Ben 4300 Tl ye notebook aldım daha iyi ekran kartlısı varken gittim daha iyi işlemcili olanı aldım çok daha memnunum ayrıca örnek olarak söyledim benim ekran kartımda GTX 750 yüksek ayarlarda rahat rahat oynuyorum