GTX 1650, i5 10200H, 16 GB RAM, 750GB M.2 SSD'li bir laptop ve Xbox Series S sahibiyim ama bunları satıp bir sistem toplama fikrim var sizce mantıklı mı yoksa değil mi? Sistem toplarsam monitör dahil 20-25k ₺ arası bir şey toplamayı düşünüyorum? Laptop'taki SSD'lerden biri 250 biri 500 GB, bunlardan 500 GB olanını söküp toplayacağım kasaya takarım bu yüzden sistemin hafızasının düşük olması önemli değil.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
SSD ve monitör hariç 20.300₺ tutuyor, monitör olarak 27” almak istiyorum, yukarıda belirttiğim gibi zaten 500GB M.2 SSD'im var onu takarım daha sonra ekstra bir 500 daha takabilirim, o yüzden attığınız sistem bütçeye uygun görünüyor.
SSD ve monitör hariç 20.300₺ tutuyor, monitör olarak 27” almak istiyorum, yukarıda belirttiğim gibi zaten 500GB M.2 SSD'im var onu takarım daha sonra ekstra bir 500 daha takabilirim, o yüzden attığınız sistem bütçeye uygun görünüyor.
Dell ComfortView Plus ile sürekli aktif ve yerleştirilmiş TUV düşük mavi ışık donanımı sayesinde zararlı mavi ışıklardan uzak durarak bütün gün oyun deneyimi
Daha düşük VRAM, üstüne RX 6800 RTX3070Ti da geçen bir kart. RTX 3080 rakibi. RTX 3080 rakibi varken ve verimlilik tarafında da gayet iyi çalışıyorken RTX 3070'e düşmezdim. Üstte attığım monitör ile beraber güzel olabilirler.
Daha düşük VRAM, üstüne RX 6800 RTX3070 Ti da geçen bir kart. RTX 3080 rakibi. RTX 3080 rakibi varken ve verimlilik tarafında da gayet iyi çalışıyorken RTX 3070'e düşmezdim. Üstte attığım monitör ile beraber güzel olabilirler.